10Pcs/Veliko Original Črno Za Nokia Lumia 1020 Sprednje Steklo 4.5" Zaslon na Dotik Lovain LCD Zunanji Plošči Zgornji Pokrovček Objektiva Zamenjava

Nov izdelek

€10.68

Na zalogi

Oznake:

perilo glouse dela, gilet poletje west, gilete ženska telovnik, hortenzij vrt, hidrirani plastičnih mas, perilo tkanine 10ps, icy box lepa, icv ličila trepalnice, perilo tkanine pečemo

Specifikacija izdelka :

Kakovost: Vrh AAA, 100% testiranje in preverjanje pred pošiljanjem.

Garancija: 6 mesecev.

Primerno za: Za Lumia 1020 telefon.

Opozorilo: 1. Prosimo preizkusite izdelek PRED namestitvijo izdelka v vaš telefon.Nobenih težav z izdelka, prosimo, fell prosimo, da stik z nami. 2. Nismo odgovorni za težave po namestitvi izdelka, Nekateri kupci niso usposobljene za namestitev delov in vedno odmor deli pri namestitvi. 3. Zato NE priporočamo, non-technicial oseba za namestitev delov v telefon.

Obvestilo:

1. Prosim prosim Prosim obrnite in se pogovorite z nami vnaprej, če imate kakršne koli težave z izdelkom, se bomo potrudili, da odpravite težavo z vami.

2. Ne bomo dočakali osebe, ki odprite spora neposredno, brez govoriti z nami.

3. Zelo smo veseli, da vam dostava v naši sotre.Potrudili se bomo, da prodive visoke kakovosti izdelkov in dobro po-prodajnih storitev.Uživajte svoje nakupovalne tukaj.

Blagovna Znamka LOVAIN
Zaslon 4.5"
Vrsta Zaslon Na Dotik
Številka Modela Za Nokia Lumia 1020
Združljiv Blagovne Znamke Nokia

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni