Mini Razpršilo Zdravje Lepota Megle Obraza ABS Bela Vlažilnik Ličila Orodje Obraz Razpršilec Vode Dolivanje Instrument

Nov izdelek

€3.87

€7.59

-49 %

Na zalogi

Oznake:

losjon steklenica 250 g, luksuzni garaža ideja, luksuzni getaways uk, kraft slamic rjava, shein rumena majica, siva latinsko obleke, kraft nalepke 38 mm, hailea dc zračna črpalka, kraft plakat anime

Opišite:

Barva: bela Material: plastika Funkcije: vlažilnik, voda dodatek, USB plug-in Velikost izdelka: 21 * 5.5 * 5.5 cm

Opombe:

1. Ta izdelek je priporočljivo uporabljati mineralna voda (mineralna voda).To je na splošno ni priporočljivo, da uporabljate čisto vodo, destilirana voda, voda iz pipe, itd., ki bo zbirajo vodne kapljice.Ne dodaj debele tekočine, kot so eterična olja, da se prepreči zamašitev ali kapljic vode. 2. Prosimo, uporabite vodo v zbiralnik za vodo na eno uro.Prepovedano je, da ga uporabljate čez noč, drugače spray vrata, bo blokiran enostavno. 3. Priporočljivo je, da očistite obsega v rezervoar za vodo enkrat vsaj enkrat na mesec.Pri čiščenju ne pozabite, da celotnega stroja ne bi bilo treba oprati v vodi.Ne pozabite, da se ne dotaknete atomizing čip.

Seznam vsebine:

1Pcs * vlažilnik 1Pcs * USB kabel 1Pcs * goba bar

Vlažilna in vlažilne, voda in olje bilance, skrči pore, popravila po opekline.Delovanje: Obrnite se na moč, kratko pritisnite tipko za vklop spray način, pritisnite stikalo tipko za izklop spray.Časovna funkcija: Po spray je vklopljen, se bo samodejno izklopil po 2 uri.Če morate spray še enkrat, boste morali ročno pritisnite stikalo za ponovni zagon.Bombaž jedro zamenjava: bombaž jedro je potrošni predmet splošne življenje je 1-2 mesecev, ker je kakovost vode in uporabo bo čas niha gor in dol, ko bombaž jedro absorbira preveč nečistoč, znesek vlažilnik spray bodo bistveno zmanjša ali ustavi za pršenje, V primeru primeru, zamenjajte bombaž jedro v času.Ko vlažilnik je niste uporabljali dlje časa, bombaž jedro je suho in to je enostavno, da povzroča zamegljevanje in jo je treba ponovno namoči.

Blagovna Znamka Tolaccea
Material
Velikost izdelka
Vir Napajanja NOBEN
Barve

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni