Liseaven Mens Prugasta T-Shirt 2019 Poletje Tees Moške Kratke Majica S Kratkimi Rokavi Moški Blagovno Znamko Oblačil

Nov izdelek

€10.28

€20.55

-49 %

Na zalogi

Oznake:

kava barvna majica, hennessy majica, avtizem majica, umerjanje mikroskop, krpo moški, moški pulover, moški pulover, blusa tumblr, kratke hlače ženske, moda za moške

Liseaven Mens Prugasta T-Shirt 2019 Poletje Tees Moške Kratke Majica S Kratkimi Rokavi Moški Blagovno Znamko Oblačil

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni(ni vključen v paketu)po potrditev plačila.Dostava potrditev sporočilo bo poslano, ko postavka je dobavljen.

Vedno smo objaviti predmete iz preko E Paketni v Združene države amerike; običajno traja 7-21 delovnih dni, v povprečju za dostavo artiklov za kupca.

Druge države, smo ladjo preko Kitajske Post Registriranih Air Mail, boste dobili številko za sledenje po package poslana, ponavadi pa traja od 10-45 dni zaradi počasnega poštne storitve in strogo po meri razdalje.

Delamo trdo in preizkusite najboljše, da se boste srečni nakupovanje naši trgovini, Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, pls prosim, pustite nam pozitivne povratne informacije, zahvaljujemo se vam za prijazno sodelovanje.Če imate kakršne koli težave z izdelkom, se najprej obrnite na nas, prepričani smo, da ste zadovoljni rešitev.

Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Blagovna Znamka Liseaven
Vzorec Tipa črtasto
Vrhovi Tip Tees
Vrsta Tkanine Broadcloth
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Postavka Vrsta vrhovi
Rokav Slog Moška t-shirt majica
Hooded No
Prodajo po Pack No
Slog Priložnostne
Spol MOŠKI
Material Spandex

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni