PU'Aimetis nadzor ir nočno vizijo kamero 1.3 MP objektiv 6 mm, F2,.0 M12 nit CCTV objektiv

Nov izdelek

€7.53

Na zalogi

Oznake:

objektiv m12, 25 mm objektiv, 25 mm m12, 6 m12, C Mount, cctv zoom, fotoaparat m12, gumb za fotoaparat, Objektiv, strešna fotoaparat

Vroče Blago

$10.8

$46.3

$15.8

$15.8

$17.16

$19.63

$Za 16,9

$Za 21,6

HD nadzor ir nočno vizijo kamero 1.3 MP pinhole objektiv 6 mm, F2,.0 M12 nit CCTV objektiv Naše podjetje že vztrajamo v načelo zaupanja, ki temelji, strank, vrhovno, in zajamčena kakovost, ki zagotavlja najboljše storitve preko našega izjemnega prizadevanja!Obljubimo: enako za vas kakovost naša cena je optimalno, enako ceno, kvaliteto je najbolj garancije!Tovarniško neposredna prodaja blago, ki so vsekakor vrednost za denar!

OPOMBA: Če morate dodati IR (IR650, IR: 850, IR940) ugotavlja, št ugotavlja, bo privzeto, da ne poveča, IR.

Garancija:

1. Vse trgovsko blago, ki smo prodali so v dobri kvaliteti in v skladu s strogimi pregled, preden jih odpremo.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.

2. Obljubljamo, garancija za kakovost v enem letu in bomo popravili brezplačno.Vrača dostava je treba plača kupec.

3. Vaše zadovoljstvo naših izdelkov je jamstvo.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, ga lahko vrnete blago za izmenjavo vendar vas prosimo, da komunicirajo z nami, preden se vrnete.V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

4. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v dobrem stanju.Morajo biti v skladu resalable stanju.Povratne informacije: stranke, zadovoljstva in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Vljudno prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z blago in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate prvič, preden pošljete negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše stranka izkušnje.

Zahvaljujemo se vam za nakupovanje

Objektiv Skupna Dolžina 8.42 mm
Vrsta Objektiva priročnik
Horizontalni Kot 60 stopinj
Območje zaznavanja 1/3
Blagovna Znamka PU'Aimetis
Ločljivost1.3 MP
Sestava Objektiva 4G
Poreklo CN(Izvora)
Goriščna Razdalja 6,0 mm
Številka Modela 6 MM-3

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni