Nigerijski Čipke Formalno Obleko Afriške Maturantski Halje haljo de soiree Roza Maturantski Obleki Midi Spredaj Režejo Aplicirano Peplum abendkleider

Nov izdelek

€92.60

€105.22

-11 %

Na zalogi

Oznake:

led roza obleke, tipkovnica midi, bali notranjost, demin čipke obleko, obleko roza ženske, krpo roza, afrika obleko, rdečilo obleko, temno moda, tkanine, čipke

Toplo Nasveti:

Cena vključuje samo poročno obleko,ne katera koli dodatki, kot so rokavice,veils in spodnja krila ect.Vpliva veliko dejavnikov,kot so rezanje spretnosti različnih krojačev,fotografiranje osvetlitev,fotoaparat, kotov in različnih elektronskih prikazovalnikov obstajajo lahko manjše razlike med poročno obleko ste prejeli in sliki.Prosimo, počakajte nekaj majhna razlika ,ki je normalen pojav,Hvala za vaše prijazne razumevanje.

2-a.Standardne Velikosti Grafikona

Če poznate svojo velikost telesa zelo dobro in da ni primerno, da se ponovno izmerite svoje telo, lahko izberete možnost, da bi vaš poročni obleki po standardni velikosti.Si oglejte podrobnejše podatke in oddajte naročilo v velikosti najbližje vašemu telesu velikost podatkov.Če se odločite, katere koli velikosti parametrov, ki so bistveno drugačne od vaših slika, prosimo, obrnite na nas v času.

2-b.Po Meri Narejene Velikost

Lahko nudimo brezplačno storitev, da bo vaše poročno obleko po vaših merilnih podatkov.Če želite prilagoditi poročno obleko, ki je primerna za vaše telo najboljše, predlagamo, da izberete velikost po meri.

Prosimo, predložite, da bi v vseh velikosti v bližini vašega telesa.In mi zagotovili te meritve v treh dneh od plačila.mi bo poročno obleko za vas glede na merilnih podatkov, ki jih zagotavljajo.

Meritve Moramo

Podatki A. Prsni obseg(Nošenje bra)= ___ cm/cm?

Podatke B. Pasu obod = ___ cm/cm?

Podatki C. Hip obod = ___ cm/cm?

Podatki D. Kotanjo na tleh (brez čevljev) = ___cm/cm?

Podatki E. Višina (od vrha do tal, brez čevljev) = ___cm/cm?

Podatki F. Rokav dolžina = ___ cm/cm?

Podatki G. Armscye= ___ cm/cm?

Podatki H. Roko Obod= ___ cm/cm

Podatki I. Zapestje obod= ___ cm/cm?

Podatki J. pete višina (čevlje je treba nositi na dan nosil to obleko) = ___ cm/cm?

Podatki K. dan vaše poroke?

Vam ni treba poiskati strokovno meri, da ukrep, ki ga za vas.Prosimo, preverite vašo družino ali prijatelje, da vam pomaga z merjenjem.Prosimo, ukrep 3-krat skrbno glede na fotografije in zahteve, ki smo poslani, da bi dobili natančne meritve podatke in pošljite ga k meni,Mi bo vaše poročno obleko po podatkih, ki jih posredujete

3: Standardna Barvna Karta

Najbolj poročne obleke v naši trgovini lahko prilagodite barvo.Če želite prilagoditi posebne barve poročno obleko, prosimo, da izberete barvo, številko, ki jo želite povejte nam, preden boste oddati naročila.

4: Visoko Kakovostni Material

Smo skrbno izberite visoko kakovostnih Materialov za ustvarjanje vsako obleko,kot so Saten, šifon, taffeta, tila, organza, žamet itd.Trudimo se, najboljše, da izpolnjujejo naročnikova zahteva.

5.Vrnitev &Povračilu Stroškov

1.Pred izdajo element, bomo preverite velikost in potrdite postavko kot nalašč.Vendar, ko se prikaže element ,če ste našli kakršno koli vprašanje,nas kontaktirajte v roku 7 dni brez oklevanja.

2.Bomo sprejeli vrnitev,ampak prosim, ne uniči predmet,ali ne moremo sprejeti vrnitev,upam, da boste lahko razumeli,hvala!

3.Cenimo vašo potrpežljivost & razumevanje.Prav tako bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagali, in se, prosimo, obrnite neposredno na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali odprite spora.Zelo smo veseli, da reši vse težave.

4,Če niste zadovoljni z njim in njegovo naš razlog,vam lahko pomagamo uporablja vrnitev odškodnine,če pa svoje vaš razlog, da smo tako mi je žal, da ne moremo plačati za to.Hvala za vaše razumevanje znova.

Blagovna Znamka WDPL
Material Poliester
barve Roza
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela obleka
Starost Starosti 35-45 Let
Dekoracijo Appliques
Rokav Dolžina(cm) Polno
Slog nigerijski
Silhueta Tulec
Pasu Naravni
Izrez O-Vratu
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Trdna
Sezona Pozimi
Dolžina Obleke Mid-Tele
Rokav Slog tank

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni