Brezplačna Dostava OEM Kakovost motornega kolesa Spredaj blažilec Reflektor Marker Identifikacijo Lučka Za Suzuki GN250

Nov izdelek

€7.66

Na zalogi

Oznake:

zadnji blažilec za motorno kolo, 1982 suzuki gn250 deli, gn250 suzuki prodaje, zadnji šok yamaha, krmiljenje blažilnik za kawasaki z750, odbor gn250 suzuki, gz250, suzuki gn250 električni deli, krmiljenje blažilnik za hondo cbr, gn250 suzuki

Nakupovanje Obvestilo: vzamemo resno, da naše poslovanje, upamo, da ste isti!!!

1. Komunikacija je zelo pomembna, smo lahko pošljete pismo, ki vam ga v nakupovalno obdobje, če ne odgovori, se bomo upoštevanju, da se strinjate z našo predlog, prosimo, preglejte naše sporočilo v naslednjih 2 dneh, ko ste jih naročili.Če vam ne odgovori na naše pismo, bomo upoštevanju, da se strinjate z našo predlog!!!

2.Če želite odreči da, prosimo, izberite prekliči razloga, kot"tega ne želim"ali"drugi razlog", bomo v celoti nadomestila za vas.Hvala za vašo prijaznost in razumevanje.

3.Prosimo, poskrbite, da vaše telefonsko številko, ki je 100% na voljo in pravilno, za express podjetje za stik z vami, ko postavka je prišel na vaši državi.

Motorno kolo Spredaj blažilec Reflektor Marker Identifikacijo Lučka Za Suzuki GN250

1. Visoka Kakovost

2. Cena je za 2pcs,debeline vijak omejeno palico je 5 mm, zunanji premer:59mm,debeline 9 mm

3. Nameščeni na straneh sprednji amortizer

4. Uporablja za Suzuki GN250

Posebno Uvod:

Ta je nameščen na strani sprednji amortizer upoštevati in dati opozorilo na vožnjo.To je dobra zamenjava za vas, če vaš motocikel reflektor je bila zlomljena.Je v odlični kakovosti; lahko ga uporabljate varno.

2pcs Pakirane v paketnih

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO), vaše naročilo naslov mora biti potrjen kot ste napisali.

Brezplačna dostava da bo ladja z Orgon.si Standardna Dostava ali Kitajska Post Registriranih Zraka Parceli ali drugih Posebno Linijo Express.

Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI svoj naslov za dostavo

Naročila se obdelujejo v 1-4 delovnih dneh po plačilu preverjanje

Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov

Komunikacija je ključ!!!

Komunikacija je ključ!!!

Komunikacija je ključ!!!

Prosim, primerjajte s svojim starim delom in preverite, da je pravilno del pred nakupom.Trudimo se, da odprete seznam postavk, s čim več podrobnosti.Če niste prepričani, vprašajte nas,če ste kupili napačno, se lahko vrne za vračilo denarja, vendar vrnili na vaš račun.Če mi poda napačne dele, ki ni, kot ste jih naročili, bomo nosile odgovornost poslati ali vračilo kupnine.

Nismo odgovorni za morebitne uvozne dajatve, davke, ne samo nas, celo ves svet prodajalec ima enake politike

Stojimo za vsak izdelek, ki smo ga prodajajo, vsi izdelki bodo temeljito pregledati, preden se poda na vas

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.

Naša garancija je omejena odgovornosti za izdelek in se ne nanaša na drugo škodo.

Garancija je nična, če je bil izdelek iz malomarnosti, ki so poškodovane zaradi napačne uporabe ali nepravilno nameščena.

Za vsako zamenjavo ali vračilo izdelka, morajo biti v originalni, neporabljene stanje, tudi dodatki, vse umazane prask, poškodb,spreminjanje velikosti, spreminjanje kateregakoli dela element, boste zaračunali doplačilo ali zavrne prejem.

Bomo vašo zasebnost zelo resno.Mi ne prodajo ali najem, vaše kontaktne podatke, na katere koli druge marketingu

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo vas, da nam daje pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.

Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala

Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 21:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.

Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključeni nedeljah)

Postavka Vrsta Zajema & Okrasni Ornamenti
Ime Modela gn250
Postavka Dolžina 1inch
Motobike, Da SUZUKI
Element Širina 1inch
Postavka Višina 1inch
Element Teža 1kg

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni