Izposoja Zaščitne opreme S-XL Velikost Univerzalna Zunanja Uv Zaščitnik Vseh Sezone Nepremočljiva Kolo Dež Dustproof Kolesa Pokrov Nova

Nov izdelek

€2.71

€3.52

-23 %

Na zalogi

Oznake:

dodatno kritje kolo, opremo kolesa, kolo pokrov verige, izposoja zaščitnik, tekstilni dež orodja, kolo zajema prevoz, ročice prestavi, kolo orodje stražar, kolo okvir zaščitnik, zaščita za steklo

Opis:

POPOLN NAČRT: Dvojno sešijejo hnmp s toploto seamed tesnjenje preprečuje vode iz uhajajo skozi šivanje.Enostavno pokriva celotno kolo, vključno s kolesi.

TRAJNE ZAŠČITE: Visoko gostoto in trajnost najlon 190T material in PU premazom, odbijajo vodo in 40+ UV odporna, zaščiteno vaše kolo proti dež, sneg, prah, veter, sonce, poškodbe in praske.Hranite vaše kolo, kot novo, za dolgo časa.

VARNOSTNE FUNKCIJE: Varnost obročki na sprednji strani, ki omogočajo kritje, lahko zaklenete na kolo preko sprednjega kolesa.Nevihta traku, ki se nahaja na zadnji, ohraniti kritje v mesto med vetrovnih dneh.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: Doseganje tesno prilegajo napora z elastično dnu hnmp.Elastiko robom, da je iz blokiranje off.Namenjen zaprtih prostorih in na prostem.

PRIROČNO SHRANJEVANJE: Vrvico nepremočljiva vrečke, ki so vključeni za enostavno shranjevanje.Je enostaven za pakiranje up in promet z vami, kot tudi, zaradi česar je idealno orodje za potovanje.

Specifikacije:

Barva Črna

Teža 340 g

Velikost S,M,L,XL

Paket Je Vključeno:

1*POKROV KOLESA

1*VREČKO ZA SHRANJEVANJE

Poreklo CN(Izvora)
Teža 340 g
barve Črni,Srebrni
Podpora Dropshipping/trgovina
Funkcija 2 Kolo UV Prah Zaščitnik Dež Kritje
Funkcija 1 Kolo Dež, Prah Pokrov
Velikost S,M,L,XL

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni