Mens Pregleden G-Strune Mikro Bikini Jermenov Plavati Dna Nizka Rast Moški Moški Seksi Očesa Hlačke Eksotičnih Perilo Plaži, Sončenje

Nov izdelek

€4.07

€6.57

-38 %

Na zalogi

Oznake:

wetlook, seksi micro bikini sexi 2018, pareo pregleden bikini, krava tiskanja seksi, nizka rast moški, extreme bikini eksotične, svila tangice moški, Bikini Dnu, bikinies dna predrzen, moške tangice plaži

Mens Pregleden G-Strune Mikro Bikini Jermenov Plavati Dna Nizka Rast Moški Moški Seksi Očesa Hlačke Eksotičnih Perilo Plaži, Sončenje Gay Undewear darila

Material: Spandex/ očesa (pregledna)

Velikost : ena velikost :27-35 palca(70-90cm) , visoko elastična

(velikost za sklic, 1-5 cm napaka)

Politika Vračanja

1.Večina blaga v naši trgovini je osebne predmete, ne podpirajo vračilo, usless kakovost problem;

2. Težave s kakovostjo niso vključno z obleko nit/ gubam/ stvar Preveč ali preveč tiick/ material&kakovost in Slog, ki je ne želim ..Težave s Kakovostjo pls vrniti v 3-7 dni po prejemu in jo hranite na enakem stanju, je bila poslana na.

2.Za izmenjavo in nadomestila zaradi velikosti in barve problem ali druge ne-težave s kakovostjo, mednarodni tovorni promet(vračanje in ponovno pošlji, če je zgodila), bo na računu kupca.

Dostava

1.Mi ladje redno od ponedeljka do petka (Peking Čas) in bo ladja vaše predmete v roku 2-5 dni po plačilu prejeli.Če ne moremo ladja vaš element na čas za nekaj posebnega razloga, vas bomo obvestili prek sporočila.

2.Nismo odgovorni za ne moremo ponuditi kakršno koli posebno opozorili na uvozne takse, dajatve, carina, DDV in davkov, ki morda boste morali plačati, ko je vaše naročilo prispe.

3.Bomo ladja predmete glede na vaš naslov Spletnega mesta, razen posebne opombe kupcev!Mi ne prevzema odgovornosti za postavka izguba zaradi napačen naslov.

4.Predvideni čas dobave:

Združene države (Kitajska Post ePacket) : 7-50 delovnih dni.

Rusija (za Kitajsko Post): 1-2 Meseca

Brazilija (Za Kitajsko post): 1 - 4months , je treba kupec se obrnite na brazilija za carinjenje. (to je odvisno od brazilija post)

Druge države ( Kitajska/Singapur): 20-60 delovnih dni.

Dostava lahko vpliva praznike, dogodke in nekatere druge negotovosti.Če vam ni všeč na videz, dolgi dobavni rok, prosim, premisli, da ponudbo ali nakup izdelka.Ne želimo, da bi dobili negativne ali nevtralne ali nizko DSR rezultat, ker je čas poštnine .Če imate posebno povpraševanje na čas poštnine, me obvestite sporočilo.

Povratne informacije

1.Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej,vaše povratne informacije extrmely za nas pomembno.

2.Če ste zadovoljni z našimi artikli.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.

3.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije,se bomo dela z vami, da reši vse težave.Stik z NAMI

Če imate kakršno koli vprašanje ali potrebujete pomoč, prosimo, da samo ne oklevajte, da nas kontaktirate, bomo na vaše storitev koli.Hvala za ogled in uživajte vaš nakup!

Če imate zanimivo v naših artiklov, prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti.

Slog mens seksi perilo vroče odprite mednožje erotično perilo kostumi
Vzorec Tipa čiste barve mozaik
Značilnosti pregledna glej skozi mens vroče seksi bikini hlačke
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Spol moški moški gay perilo eksotičnih perilo cuecas
Vrsta moški moški seksi spodnje hlačke odprite mednožje mikro bikini jermenov, spodnjice brez hlačnic
Pas nizek pas nizka rast hipster ženske erotično spodnje hlačke bikini jermenov
Velikost free size plus size men micro bikini tangas panties
Material očesa, spregledal tangice votlih iz ženske, eksotične hlačke
barve Črna Bela Modra

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni