XTOOL KS-1 za TOYOTA PAMETNI KLJUČ SIMULATOR Tipka Plus Programer X100 PAD3 X100 PAD Elite Strokovno Tableta Z KC100 Adpter

Nov izdelek

€936.32

€1 101.55

-14 %

Na zalogi

Oznake:

obdstar x300, xtool, doma smart, ključno orodje vvdi, auto ecu programer, corolla, xhorse, android tablet, kawaii keycap, tablete voyo 10 inch

1. DEL

XTOOL KS-1 za TOYOTA PAMETNI KLJUČ SIMULATOR za PS90 X100 PAD2 PAD3 PAD Elite A80 H6 Vse

Lostvia OBD2 KC100 Primerni Za Toyota Pametni Ključ

XTOOL KS-1 za Toyota / Lexus vse tipke izgubljeno-brezplačna demontaža, Pet-in-one simulacije kartico za ustvarjanje v sili, simulacija tipke.

Enkrat za vse Toyota / Lexus tipke so izgubili, smart box in drugih modulov v avto je treba razstaviti,nato pa vklopite stikalo vžiga, tako da je pametno tipko, se lahko odstrani in dodali, in delovanje je dolgočasno.

XTOOL KS-1 pet-in-one simulacije kartico lahko odpravi potrebo po razstaviti smart box in drugimi moduli.Tako dolgo, kot original avto podatke bere iz OBD ustvariti simulacijo kartice, stikalo za vžig, lahko

obrnil na zavedati, funkcija čiščenja in dodal, da je pametno tipko.

Značilnosti Izdelka:

1.Za Toyota / Za Lexus Vse izgubljeno Nodisassembly

2.Podpora Za Do-yota / Za L-ex-nas vse izgubljeno in razstaviti, preberite originalni avto podatkov iz OBD za ustvarjanje v sili, simulacija ključ, neposredno vožnjo avtomobila brez razstavljanja, inteligentno in učinkovito

3.Inteligentno pridobivanje novih tipke

4.Skozi branje izvirnika avto podatkov, pametni ključ ustvarjen, ki se jo lahko upravlja v skladu s postopkom dodajanja ključ, ki podpira ustvarjanje, kopiranje, in simulacije funkcije ključnih čip.

5.Več Avtomobilov

6.Podpora Za Do-yot-a 94 / D4, 98, 39, 88 / A8, A9 tip pametne tipke vseh izgubljenih ujemanje, ujemanje hitrost je hitro.

7.Ponovna uporaba

V skladu S Temi Napravami Dela skupaj

XTOOL X100 PAD2 (treba kupiti kc100)

X100 PAD2 PRO

A80(treba kupiti kc100)

PS90(treba kupiti kc100),

H6(treba kupiti kc100)

X100 PAD3,

X100 PAD Elite(treba kupiti kc100)

XTOOL KS-1for Toyota Pametne Kartice Podporo za Toyota 94 / D4, 98, 39, 88 / A8, A9 tip pametna tipka all-ključ-izgubil ujemanje.

Simulacija na kartici, se lahko ponovno uporabi.Po ujemanja ključnih, izklopite ali odstranite baterije, da obnovite začetno stanje.

Podpora generacije, kopiranje in simulacije ključnih čip.

XTOOL KS-1 za TOYOTA PAMETNI KLJUČ SIMULATOR Specifikacije:

Parameter

Indeks

Baterija

CR2025 3V 165mAh

Trenutni pripravljenosti

Pripravljenosti trenutno≤2µA

Branje in pisanje frekvenca

125kHz

Stanje indikatorska lučka

1pc (način: vklopite in zasveti za 2 in nato gašenje; migetanja slike, flash, 0.5 s/ čas za pisanje ali branje)

Posodobitev

Simulacijo kartico firmware lahko posodobite

z KC100

Delovna temperatura

-20℃~60℃

Temperatura skladiščenja

-20℃~70℃

Struktura velikosti

66mm*40 mm*12 mm

Del 2 XTOOL X100 PAD3 OBD2 Tipko programer, Delo za Toyota vseh ključnih izgubili z VW 4. in 5.

immo OBD2 diagnostične funkcije

1, 2 leta brezplačno posodobitev

2, Več jezikov-angleščina, nemščina, francoščina, španščina, finska, italijanščina, Japonščina, portugalščina, ruščina, koreje .pošljite nam serijsko številko, da spremenite jezik.

Funkcije: * Tipka za programiranje * Olje Reset/motorno olje svetlobe reset * prevožene poti Prilagoditev * Tlak v Pnevmatikah opozorilna Lučka za Ponastavitev (Ročno Delovanje) * Časovni pas svetlobe ponastavitev (Ročno Delovanje) * EPB Električne Parkirne Zavore, Prilagajanje * TPS Plina Telo Prilagajanja, * Krmilni kot Umerjanje * Baterije Ponastavi * zahteva za vnos PIN Kode, Branje * Hexadcimal urednik(Win Hex) * OBDII Diagnozo * INJ Kode, * Podpira najnovejšo vozila s CAN BUS in UDS protokol * Posodobitev Prek WIFI (vedno opremite svojo napravo z najnovejšo programsko opremo) *in Več....Tipka Za Programiranje Funkcije: 1.Nove tipke programiranje 2. PIN Kodo, branje z EEPROM-3.Hexadcimal urednik(Win Hex) 4.Bere se desno puščico tipke immobilizer pomnilnika 5.Novo immobilizer programiranje 6.Identifikacijska Številka vozila programiranje 7.Reset ECM & reset immobilizer 8.Nov daljinski krmilnik programiranje 9.S polno in močne baze podatkov za najpomembnejše vozila, zaradi česar Tipka za Programiranje Vozila Pokritost: Azija: za Toyota,za Lexus, za Honda, forAcura,za Mazda,forNissan, za Infiniti, za Mitsubishi, za Subaru, za Suzuki, za Kia, za Hyundai, za Daewoo, za SSANGYONG, za Proton, itd Evropa: za Audi, za VW, Skoda za, za Sedež, za Porsche, za Opel, za Citroen, za Peugeot, za Jaguar, za Land Rover, za Lincoln, za Renault, itd Amerika:za GM,za Cadillac, za Buick, za Chrysler, forFord itd Kitajska:za Veliko Steno, za Chery, za Brilliance-auto, za Geely, za LIFAN, za HAFEI, za CHANGAN, za LANDWIND, za BYD,za BYD , za SEMENA, itd.Olje Storitev Svetlobe Reset Pokritost: Amerika: za Buick, za Cadillac,za Chevrolet, za Chrysler, za Chevrolet/forG MC, forFord/za živo Srebro/za Lincoln, za Oldsmobile, za Pontiac, za Saturn, forGM, za Jeep, in še več... Evropskem: za VW, za Audi, pri Porsche, za BMW, za Mercedes-Benz, za Volvo,za Land Rover, za Peugeot, za Citroen, za SAAB, za Seat, Skoda za in več... Aziji:za Toyota/za Lexus, forNissan/za Infiniti,za Honda, forAcura,za Isuzu, za Chery, forFord Tranzita, za Roewe, MG in več... prevožene poti Prilagoditev: za VW /za AUDI/za SEDEŽ/za SKODA, za BUICK, za CADILLAC, za CHEVROLET, za CHRYSLER, forFORD, za MAZDA, za NISSAN, za SUZUKI, za KIA, za HYUNDAI, za JAGUAR, za LAND ROVER, za PORSCHE in še več... EPB Električne Parkirne Zavore, Prilagajanje: za VW ( R36, CC, Magotan itd.), za Audi ( A4L, A6L, V5 itd.), za Sedež, za Skoda in še več... Tlaka v Pnevmatikah opozorilna Lučka za Ponastavitev (Ročno Delovanje): za Mercedes-Benz, forGM,za VW, za BMW, za Toyota inveč... Časovni Pas Svetlobe Ponastavitev (Ročno upravljanje)

Čas Obdelave 2-3 delovnih dneh
Podpora Mnogi Modeli Avtomobilov
stanje nove blagovne znamke
Function2 OBD2 avto orodje za diagnostiko,
delovanje Enostavno
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE
Funkcija Auto Tipko program
Postavka ŠT. SK297+SK298
Function1 Kilometrski Števec Prilagoditev
Blagovna Znamka xtool
Po Prodaji Stalna
Garancija 12 Mesecev
Posodobitev BREZPLAČNO
Ime Izdelka X100 PAD3
Teža 4.1 KG
Dostava Hitro in Varno

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni