Nov USB Dock priključek za Polnilnik Priključek za Polnjenje Vrata Flex Kabel Odbor Za Sony Xperia XZ F8332 S Mikrofon Mikrofon za Nadomestne Dele

Nov izdelek

€4.04

€4.40

-8 %

Na zalogi

Oznake:

xz, za soyes mini, ohišje ericsson xperia x10 mini pro, primer sony wx500, ericsson, 9h nano screen protector, f8331, baterija za telefon sony ericsson, matično ploščo nasprotnega f5, lupine školjk

Nov USB Dock priključek za Polnilnik Priključek za Polnjenje Vrata Flex Kabel Odbor Za Sony Xperia XZ F8332 S Mikrofon Mikrofon za Nadomestne Dele

Izdelek podrobnosti:

1:izdelek ima vse komponente,ki podpira hitro polnjenje,prenos podatkov,otg in jasno mikrofon.

2.Vsak delov preizkušen s posebnimi instrumenti ali glavni odbori pred ladjo.

3. Vsi mobilni telefon deli so posamično pakirani in pakirani v anti-statični vrečke s peno, škatle za zagotavljanje varnosti.

4.Izdelek imamo na zalogi in da se zagotovi hitro dostavo.

5.Prefekt, primerna za Sony Xperia XZ F8332.

6.Posodobili bomo najnovejše informacije o izdelku logistike za vas in delež najnovejše informacije mobilnega telefona rezervnih delov v Kitajski trg z vami.

7.Izdelek sliko podrobnosti:

Plačilo:

Dragi kupec,Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave.Kitajska Post je navadni mali paket plus brezplačne dostave, elementov ni mogoče spremljati po tem, ko zapustijo Kitajskem.Če ni sprejemljivo, prosimo, izberite Orgon.si standard prevoz ali E-paket in druge načine pošiljanja, vendar boste morali plačati za prevoz.Bomo pošlje blago v roku 1-2 delovnih dni, ko je vaše plačilo je končana,in prosimo, da skrbno potrdite vaše ime,naslov,poštno številko in telefonsko številko (po oddaji naročila,ki vam bo pomagal prejme blago v času.

Po-storitev:

1.Če imate kakršna koli vprašanja, ko ste prejeli blago, prosim, ne dvigniti spora.Se nemudoma obrnite na nas in pomagali vam bomo rešiti težavo.

2.Prosimo, upoštevajte, da je dobavni rok za Kitajsko Post General Packet Plus, Kitajska Post Registriranih Air Mail in Orgon.si standardna dostava je 16-35 delovnih dni.V primeru posebnih okoliščin, kot so počitnice, prilagoditev politike, običaji, in v oddaljenih območjih, čas dostave, bo z zamudo.Hvala vam za vaše razumevanje.

3.Orgon.si zaščito čas je 60 dni (90 dni, v nekaterih državah/regijah).Če varstvu čas bliža koncu in niste prejeli blago, prosimo, kontaktirajte me, jaz vam bom pomagala na tri načine:

a.Razširitev zaščite časa; b.Ponovno pošiljanje blaga; c.Vračilo kupnine.

Povratne informacije:

Ko prejmete blaga in so zadovoljni, vas prosimo, da nas petimi zvezdicami, pohvale,zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

Dostava načinov:

Poreklo CN(Izvora)
Združljiv Blagovne Znamke Sony Ericsson
Blagovna Znamka New625
Design BAR
Nadzor Kakovosti Pred Odpremo Testiran
Certificiranje CE
Model Za Sony Xperia XZ F8332
Številka Modela Za Sony Xperia XZ F8332
Uporaba Polnjenje prek kabla USB Dock

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni