50 CM iz Nerjavečega Jekla Spomladi Udarec Brezplačno Tuš Zavesa Palico Teleskopsko Palico Kopalnica Pole, Kuhinjo, Zavese Visi Rod Za Kopalnico

Nov izdelek

€11.41

€12.82

-10 %

Na zalogi

Oznake:

Zavese Palice, adustable tuš zavesa palico, omaro pole, zavese palico tuš, pomlad zavese voznega, zavezovanja zavese palice, kopalnica zavese palice, zavese železnici, zložljivi zavese palice, zložljiva palica za obešanje

50 CM iz Nerjavečega Jekla Spomladi Udarec Brezplačno Tuš Zavesa Palico Teleskopsko Palico Kopalnica Pole, Kuhinjo, Zavese Visi Rod Za Kopalnico

Bullet Točk: 1、Klasičnih napetost vzmeti tuš zavesa rod: Inovativna tehnologija, krepak vijaki, ni vrtanje za enostavna montaža, demontaža in ponovna namestitev, celo prinaša najbolj pri prehodu na nov dom.Lahko imajo 20 funtov.

2、Nikoli nositi + svetlo in gladko ogledalo, ekstra debele 304 iz nerjavečega jekla in nerjavečega visoko-kakovostni razred konča - to neverjetno tuš palico iz visoko trdnost 304 nerjaveče jeklo z visoko odpornost proti koroziji (5 let nerjavne) in enostaven za čiščenje.

3、Primerna za vse površine, vključno s gladke in grobe površine kot so slika za ozadje stene, ploščice, stene, leseni okvirji in še več.Ne bo nič ali škodo na montažni površini.

4、Funkcije: Krepak in čvrst vijaki za enostavno namestitev, odstranjevanjem in ponovno montažo brez vrtanja.

5、100% brez tveganja jamstvo za zadovoljstvo - ponujamo tudi vi s a 100% brez tveganja jamstvo za zadovoljstvo, ki vam omogoča, da kupite z zaupanjem.

Informacije:

Ime: Teleskopsko tuš zavesa visi palica / tuš zavesa palico

Mere (pribl.):

Premer 2.2*50 cm/0.87*19.69 v

Premer 2.2*80 cm/0.87*31,5 leta v

Material: 304 nerjaveče jeklo

Funkcija: za kuhinja / kopalnica / soba zavese

Značilnosti: Brezplačno namestitev, punch-brezplačna, primerna za vse vrste materiala, stenske površine, skrči prosto prosto prilagodite.

50 cm dolgo teleskopsko obseg: približno 55-85 cm/21.65-33.46 v

80 cm dolgo teleskopsko obseg: približno 85-140 cm/33.46-55.12 v

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Tip 1 Tuš Zavesa Palico
Funkcija Za kuhinja / kopalnica / soba zavese
Vrsta Tuš Zavese Polov
Funkcija 2 punch-brezplačno
Tip 2 Zavese obešalno palico
Oblika dolgo
Material 304 nerjaveče jeklo
Funkcija 1 Nastavljiv
Številka Modela Tuš Zavese Polov

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni