Unisex Smešno Harajuku Moških bombaž zimske Nogavice Deskanje Pingvin Otok Noč Gozd, Morje Globoko Potapljanje na vdih Tihi Gorski Nogavice Ženske

Nov izdelek

€1.64

€3.66

-55 %

Na zalogi

Oznake:

harajuku slog, harajuku moški, delovni soks, Harajuku, pingvin igrača, nogavice ženske, trek nogavice ženske, zimske nogavice, copati ženske, 10pairs nogavice ženske set, nifke nogavice moški

Unisex Smešno Nogavice Deskanje Človek Pingvin Otok Noč Gozd, Morje Globoko Potapljanje Na Vdih Mirno Goro Področju Moške Nogavice, Ženske Harajuku

Material: Bombaž

Uporablja spol: ženski, moški

Barva in vzorec: Kot prikazano

Velikost: EUR36-44

Funkcija: Non-zdrsa, Dihanje, vlage pick-up

Trgovina: Podpora

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

Zaradi razlik v zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve prikazane na sliki.Hvala!

Dostava: mi Bomo poslali vaše naročilo v roku 7 dni, ko je vaše plačilo je končana, in mi lahko pošljete v skladu z vašo zahtevo.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Vračilo po prekliče naročilo: Ko bi je bila odpovedana po soglasje obeh strank, prosim, ne skrbi, Ali platforma bo vračilo denarja na vaš račun v roku 10 delovnih dni.

Vrnitev: Bomo potrudili, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v 20 dneh od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Najlepša hvala !

Nogavica Tip Priložnostne
Debelina STANDARD
Nespodobno Sliko No
Številka Modela Nogavice
Postavka Vrsta Nogavica
vzorec Risanka
Material Bombaž
Spol MOŠKI
Spolnost No
Uporablja seks Unisex
Glavni tkanina sestava splošni izraz za bombaž in kapokom
visoko Posadka

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni