Ti Vijak M8 x15-50mm DIY MTB Titana Vijaki Ti Zlata, Večbarvne, Votlih Prirobnica Glavo Zunanji Šestrobi Ti Vijaki Ti Zapiralo, ki ga 4PCS

Nov izdelek

€15.12

€16.43

-7 %

Na zalogi

Oznake:

m18 titana vijakov, titana matica m10, prirobnica za glavo vijak, m6 titana, mtb vilice vijakov, mtb titan vijakov, matica z zobmi, 9 mm vijakov, m8 titana, vijak titana

OPISI

Stanje: novo blagovno Znamko, v nevtralni paket

Material: 6AL4V Titana, Razred 5

Vodja: Prirobnica votlo Glavo

Velikost: M8*15-50 mm Igrišču 1.25 mm

Barva: Ti Barve Zlato Barvo, Večbarvne

Vloge: Okvir, Ročaj Bar, Disk Zavore, steklenico Vode oklepaj ...

Titana Aplikacije

Titana pritrdilnih elementov so najbolj znani se močna, lahka in odporna proti koroziji.Eno lastnost, ki izstopa v primerjavi z drugimi kovinske zadrge je, da titana pritrdilnih elementov, ki imajo največjo moč-za-razmerje med težo z gostoto 4.51 g /cm 3 .Kot primer, titana, ki je 4-krat močnejše od 316 nerjavnega jekla na skoraj polovico telesne teže.To pomeni, titana pritrdilnih elementov idealen za aplikacije, ki zahtevajo tako lahkotnost težo in odlično moč, kot so oil & gas (dol-hole), letalska in vesoljska industrija, vojaških in športno opremo .

Titana pritrdilnih elementov so tudi edinstven med kovin v kemijsko predelovalni industriji za ravnanje klora (mokro) in klor spojin v vodnih raztopin.Titana pritrdilnih elementov, ki so v celoti odporni na rešitve kloridi, hipokloriti, klorati, perklorati in klor dioksid.Kot rezultat titana pritrdilnih elementov, ki so pogosto uporabo v klora, povezanih panogah, kot so celuloza in papir in chlor-alkalno / belilo.

Titana vijaki so prav tako odličen material za preprečevanje morsko vodo korozijo .Ker titana pritrdilnih elementov lahko upira koroziji z morsko vodo do temperature tako visoke, kot 500°F (260°C) kot tudi preživijo v globinah oceana več kot kilometer pod površino, titan pritrdilnih elementov, ki se uporabljajo po vsej oil & gas, razsoljevanje in pomorsko industrijo.

1. Ponujamo brezplačno dostavo za večino izdelkov.Nekateri so s gospodarstvo dostava in nekateri so z express dostava.

2. Samo sledljiv priporočeno pošto bo uporabljamo za naročila.Številko za sledenje pa bo posodobljeno v vrstnem redu, ali v vrstnem redu, ko sporočilo odpremo narejen.Ogledate si lahko informacije o sledenju po nekaj dni po tem, ko številko za sledenje po pošti.Vas prosimo, da se obrnete na našo prodajno-oseba-za pomoč, če jih ne boste mogli, da bi spremljali vaše paket.

3. Za gospodarstvo dostave, obstaja veliko možnosti, vključno z Orgon.si Standardne Dostave, ePacket, Singapur Post, Koreja Post, POS Malezija, Posebno Linijo Yanwen, POST NL, Turčija Post, itd.Večina paketov je mogoče dostaviti v 10-35 dneh, vendar se za nekatere države, gospodarstva dostave lahko traja do 60 dni (Brazilija lahko traja 90 dni).Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če smo lahko za kakršno koli pomoč.

4. Za express dostava, FedEx, IE&IP, UPS Ohranjevalnik&Hitrem, DHL, DPEX se večinoma uporabljajo.Orgon.si Premium Dostave, EMS, Yodel, SF Express so na voljo tudi.Express dostava ponavadi traja 4-12 dni za dostavo.Za magnetov, lahko traja 1-2 dni.

5. Kot da magnetov, ki niso prijazni do letalskih prevozov, ki bi lahko zavrnil z letališča preverite varnost.Da bi se izognili nesreč in zastojev, smo lahko izberete različne dostava metodo, s tem, kar je navedeno v naročilu.In smo guaranty, da novi ladijski uporabljamo ne bo počasnejši, kot tisto, kar ste se odločili.

1. Prosim, pustite nas 5-star DSR ocen, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.

2. Če obstaja kakršen koli problem z logistiko ali produktih, prosimo poskrbite, da nas kontaktirate pred odhodom negativnih povratnih učinkov ali dvig spora.Imamo popolno servisno službo zavarovanje storitev sistem na voljo ves čas.Sporočila, ki nam je vedno najboljši in najhitrejši način, kako rešiti problem.

3. Tam so vedno način, kako rešiti problem s komunikacijo in medsebojno razumevanje.Lahko nas kontaktirate enega od spodnjih načinov:

A. Prek Orgon.si Sporočilo ali Naročilo Sporočila

B. Preko Trgovine Manager

C. Preko e-Pošte ali druge osebe, ki

Številka Modela HMME TI
Storitev 15-Dnevno brezpogojno zameno za vračilo
barve Ti Zlata, Večbarvne
Material titanove zlitine
Materiali Razred 5 Titana
Blagovna Znamka HURRIC MAT
Dolžina M8X15-50mm
Povezave Votlo Prirobnica Glavo Zunanji Šestrobi
DIY Dobave Kovinarstvo
Drugo Dropshipping na voljo
Vodja Premer 14 mm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni