6pcs Rastlin Navijali Naprave na Visoki Tlak Širjenja Žogo Cepljenje Rastlin Propagator Rastlina Seme Rasti Oprema

Nov izdelek

€2.28

€3.50

-34 %

Na zalogi

Oznake:

zeleno cvet semena, seme, semena semena, KRŠKO, ribe ljudi, v prahu root, cvet semena, seme planter, rastlina seme, big lotus semena

Značilnosti:

- Širjenja školjk so čvrsta in dovolj trpežne, da je mogoče ponovno uporabiti, znova in znova, tako da boste lahko klon več rastlin vašega srca vsebine.

- Da deluje v zaprtih prostorih in na prostem rastline, kot so vrtnice, plezalcev, dreves, sadja, grmovnice, sadno drevje, in trdi, da korenine rastlin, kot so Magnolija in Camellias.

- Uporablja starodavno metodo Zraka, Plastenje, ki je zaradi naraščajočih korenine desno na veje, da posnema vaše obstoječe rastline in proizvajajo nove.

- Zagotavlja nobene škode staršev rastlin na vse, kot se uporablja samo majhno podružnico na obrat, ki si želijo klonirati, s čimer se ustvarja malo, da ni motenj in ne moti rastlin naravno rast.

- To je še posebej ustvarjena z rezanjem svetu design, ki omogoča, da vaša potaknjenci doseči močnejše korenine, da proizvajajo več zrelih rastlin hitreje kot običajni širjenje metode.Omogoča vam, da vidite širjenje rezultatov v 6-8 tednih po namestitvi.

- Izdelani z zamaški in kotu ključavnice, ki jih povezujejo med seboj in varno na veji, da imajo propagator v veljavi tudi brez steblo pod.Vendar pa lahko uporabite plastične vezi, da imajo lupine varno.

Specifikacije:

Material: PP

Paket je vključeno:

6 x Rastlin Navijali Naprav

Opombe:

1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka,hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Material Plastični

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni