NOVA Otroška Žoga Bazen Tipi Šotor Children' S Šotor Igrača Prenosna Igra Hiša Zasebni Prostor, ki Zagotavlja Šotor Za Piknik na Prostem Izlet

Nov izdelek

€16.65

€23.12

-27 %

Na zalogi

Oznake:

šotor, baby ball pit, star dojenček šotor, krat stranka šotor, strešni šotor, tipi šotor otroci fantje, voziček šotor za kampiranje, wigwam, tabor zunanji šotor, teepee

Opis:

1. Vsak otrok potrebuje občutek varnosti od vas, tako da se otroci so zelo lepe stavbe majhen, razmeroma zaprt prostor.In potem živijo v s svoje ljubljene igrače!To, kar želijo delati v notranjosti, kot so igranje, branje in slikanje, in tudi spanje.To je nedvomno, polno ljubezni in varnosti, za njih!Jim zasebnih zabaviščni park svoje.

2. Hkrati, naj otroci odkrivati in prepoznavati svet okoli sebe v šotoru, z dotikom, poslušanje, gledanje, ki združuje, občutek, razumevanje in srečno palying napredek, izboljšanje svojo domišljijo in ustvarjalnost in tudi izvajanju svojih otrok neodvisni sposobnost.Igra šotor je tako odlična razsvetljenje učitelja, ki vodi otroka do znanja dvorani!

3. Zagotoviti je vaš otrok z lastno zasebni prostor: Vsakdo potrebuje lastno malo prostora.Daj vaš otrok zabavno mesto, da igrajo ali spanja.Naše lepe malo igra šotor je kot nalašč doma, ko gredo ven, in to ustvarja nove meje za igro soba.Idealno za spalnico, igre soba ali kleti, najboljše darilo.

4. Lahko sestavljeni hitro in enostavno!Hitro nastavi v nekaj sekundah!Preprosto bounce in jo vstavite v podporo bar za dodatno stabilnost.Ko uporabljate podporo bar, vstavite jo iz dna šotora v skriti rokav, tako da je skrit od dotik in zagotoviti maksimalno varnost.

5. Primeren za otroke.V tnet zagotavlja udobno zavetje za zunanji potovanje.To vključuje trmast, šok, odporna na vrv in steklenih vlaken podporne palice.Ta šotor ne zahteva montaže ali dodatno opremo.

Specifikacija:

Igrača material: tkanina

Uporablja spol: unisex

Primerno starost: 3-8 let

Barve: modra, roza

Velikost izdelka: približno 150*130 cm/59.05*51.18 v

Paket velikost:približno 35*35*5 cm/13.78*13.78*1.97 v

Seznam Vsebine:

1*Children' s Šotor

Značilnosti Zložljivi
Številka Modela 20200104
Opozorilo NOBEN
Material Drugo
Vrsta šotor

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni