PRO Oči v Senci, Ličila Ščetke - Št. 10 11 12 13 14 15 16 18 19 25 Oči Madeže Mešanje Senčenje Oblikovne - Lepota Kozmetika Orodje

Nov izdelek

€4.07

Na zalogi

Oznake:

najlon mešanje ščetke, rotacijski orodja krtačo, paleta obdelovalnih, morska deklica ličila brush set, cosmet, čopič contour, moški upf 50, ulta kozmetični krtačo, korejski ličila set, preprost ličila orodja

Ime : PRO OČI v SENCI, ŠČETKE

Package : 1-čopič / plastičnih rokav

Značilnosti :

PRO Nabrati Čopič #10 - čopič, ki natančneje uporablja in združuje senca v gubah, da dodate globino.Da vaše oči pop s to krtačo je posebej zasnovan tako, da dodate dramatično opredelitev.Uporabite zožena nasvet skupaj nabrati oči, da nežno mešanica sence in bi oči videti večje.Mehka vlakna obliki, srednje, kupolaste oblike in obljubo, voljno, nemoteno uporabo.

PRO Madeže Čopič #11 - čopič, ki se gradi, in mešanice oči ličila za ustvarjanje različnih lepe rezultate.Ustvarite neomejeno učinki s to strokovno zasnovani krtačo, od klasičnih shadow, da vzletno-pristajalne steze trendi, in smoky oči.Majhno glavo omogoča popoln nadzor nad senci praksi in gosto pakiran, naravne ponija ščetine pick up popoln količino pigmenta vsak čas.Je kupolaste oblike je idealen za razmaže in diffusing barve, s popolno natančnostjo in boste lahko uporabite tudi ta čopič, da uporabljajo obrvi izdelkov.

PRO Allover Shadow Čopič #12 - velika senca krtačo, da enakomerno uporablja pranje barve na celotno veko.Uporablja in mešanica vaš najljubši shadow z zamahom ta velike, veslo-oblikovan čopič.Širok čopič za glavo omogoča celoten pokrov, da se enakomerno pokriti v nekaj preprostih potezah in naravno mešanico mehke ponija vlaken in trd kozje dlake zagotavlja boljše mešanica.Neverjetno vsestranski v funkciji, je ta čopič je mogoče uporabiti za uporabo ali mešanjem vse v prahu na osnovi izdelka.

Pro Kotne Shadow Čopič #13 - pod kotom oči shadow krtačo.Naravne ščetine so lepo in mehko.Ukrivljeni, kotne nasvet omogoča mešanje a činč.

PRO Shadow Čopič #14 - srednje shadow krtačo, da natančno velja čisto pranje barvni pokrovi.Ustvarite čudovite, idealno zmešane oči videti s to krtačo, da strokovno velja sence nad celotno veke.Mešanica naravnih ponija in kozja dlaka omogoča kontrastne kombinacijo mehkega in grobe dlake, idealen za uporabo v prahu formule.Njena kompaktna, srednje velikosti, daje povečan nadzor za podrobnejše mešanje potrebe, kot je dimljen oči.

PRO Majhna Senca Čopič #15 - mala senca krtačo, da lepo se uporablja v prahu senčila z natančnostjo.Okrepi oči s to majhno krtačo ustvarili odlično senco uporabo.Kompakten mešanica naravnih ponija in koza ščetine lahko klin v najmanjše gube mešanico in mehča vse robove.Dolg ročaj ohranja vaše roke daleč stran od obraza, ki omogoča poln pogled v aplikacijo za natančnost in enostavnost.

Pro Dome Nabrati Čopič # 16 - kupolami krtačo, da strokovno velja in mešanice oči sence vzdolž gub.Doseže največjo senco uporabo s to kupolo nabrati krtačo, ki naredi vaše oči videti večje in svetlejše.Gosto mešanico naravnih ponija in kozje dlake, zagotavlja strokovno mešanje in povečal nadzor barve.S kupolami nasvet popolnoma prilega v gubo oči in vam omogoča ustvarjanje različnih izgleda, od klasičnih, trendy in dimljen.

Pro Natančnost Nabrati Čopič # 17 - čopič, ki strokovno velja in mešanice oči sence vzdolž gub.Uporablja se lahko tudi, da uporablja vse več senčila s še dokončaj.

PRO Shader Čopič #18 - pod kotom shadow krtačo, ki se uporablja v prahu in smetane formule z lahkoto.Dimnikar barvo po vaši pokrovi s strokovno pravilnost shader krtačo.S kupolami nasvet je oblikovan tako, da deluje na browbone, skozi pokrov in pod orbitalni kosti s podrobnimi uporabo.Naravni ponija ščetine so majhne in tesen—kot nalašč za podrobnejše delo in doseganje vaš idealni videz.

#19 - čopič za nanos senčila v gubo očesa.Ta mora imeti visoko kakovost čopič je narejen z vseh naravnih dlak in je enostaven za uporabo.

Uporabljajo Z Eye Shadow
Čopič Materiala Konjske Žime
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Velikost 1-pieces / plastic sleeve
Blagovna Znamka BDELLIUM TOOLS
Število Kosov Ena Enota
Postavka Vrsta Ličila Ščetke
Količina 1 kos ščetka za
Ročaj Material Les

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni