Povečevalno Ogledalo 15X Sesalni Ličila Kompakten Kozmetično Nego Obraza, Britje Potovanja

Nov izdelek

€6.73

Na zalogi

Oznake:

prazno ogledalo, ogledalo žep, ogledalo s povečavo, vanta black shart, bella hadid, salon ličila, ličila ogledalo usb, ogledalo stojalo, starinsko ročno ogledalo, big britje ogledalo

Povečevalno Ogledalo 15X Sesalni Ličila Kompakten Kozmetično Nego Obraza, Britje Potovanja

Opis:

Top Line Povečevalno Ogledalo 15x S Sesalno Skodelice!Idealen za uporabo ličila, kontaktne leče, obrvi tweezing.Močan 15X neverjetno povečevalno ogledalo prihaja z 2 lončka skodelice za prostoročno uporabo Te nove ročno ogledalo, stoji in bo sedel na ravno površino.Je 15x povečevalno ogledalo na eni strani in na drugi, je sesalna skodelice, da visi.Značilnosti: * Velikost: 3.4 palčni ogledalo * Vključuje Sesalno pokal. * Odličen za britje. * Vstavljanje kontaktnih leč. * Odličen za uporabo ličila. * Twee-zing. * Kot nalašč za vse študentski sobi ali potujete. * 15 x povečevalno ogledalo IMAMO 4 VELIKOST POVEČEVALNO KOMPAKTEN OGLEDALO na VOLJO,PROŠNJE NAM pišite WHNE JO POTREBUJETE.

Dostava

Prosimo, preverite vaš naslov za dostavo premislite, preden prevzamete, ga ne morete spremeniti, če je naročilo zaključeno.

Mi ladja v roku 2 delovnih enkrat plačila zaključen.

Če boste kaj potrebovali, ki niso navedeni ali večje količine, kot je navedena, vas prosimo, da nas obvestite.Bomo poskušali najti/seznam več za vas.mi bo zagotovila poseben popust in prilagodite seznam za vas

Vrne

Nudimo vam 14 dni denar nazaj garancije.

Kupec plača povratni prevoz.

Če morate vrniti, prosimo, preverite dvakrat, da potrdite postavko, ki ne dela in se obrnite na našo customer service zastopnik, nam podrobno problem in nam pošljete nekaj fotografij za potrditev.Potem bi dobili edinstven naslov za vrnitev.

O Freedback

Če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga, prosimo, donot se hitro zapustiti negativnih/nevtralna povratne informacije.Smo trdo delati, da poskrbite, da VSAKA STRANKA 100% SEDEL prosimo, da nas kontaktirate preko sistemom sporočil ali e-pošte za najhitrejši odzivni čas.

svetloba Ne Podpira
Postavka Vrsta Ličila Ogledalo
Številka Modela Mf015
Funkcija Povečevalno
Velikost 3.4inch/8.9CM
Blagovna Znamka VANTAS
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni