Električni masko dihalni ventil Respirator high-power filtriranje PM2.5 sesalni ventilator je primerna za maske z dihanjem ventil

Nov izdelek

€11.53

€18.90

-38 %

Na zalogi

Oznake:

pm2.5 oglje, jahanje masko, elektron masko, zračni dušilec, maske ffp2, delcev respirator, ffpp2 masko, manu, zračnih električnih masko, električni masko, replacable električni masko

Opis:

4-slojni filter - Učinkovito čisti zrak, ki ustrezajo različnim onesnaževal iz različnih velikostih, in lahko zaprl vse vrste škodljivih delcev z velikostjo delcev manj kot PM2.5 v zraku.

Kompakten & fashion design - Inteligentnih električnih zraka respirator upošteva načela ergonomski design, udobno nositi, nobenega pritiska, prijazen do kože furnirja in lahki, varujejo vaše zdravje 360 stopinj.

3 hitrost načinov - nizka raven hrupa, ventil za zrak ustvarja z visokim izkoristkom, zraka in aktivno prinaša svež zrak, da se zagotovi, da je zrak vstopi in izstopi na urejen način, s čimer se dejansko v obtoku.Ponudimo hladno, suho udobje.

Za večkratno uporabo - novo nadgrajeno respirator za enkratno uporabo vgrajene varnostne baterije lahko delo za 4 do 8 ur, potem ko je v celoti napolnjena, vam zagotavljajo svež zrak in dolgoročne prezračevanje okolje.

Zanesljiv in Dihanje: V prahu filter je udobno in dihanje, in lahko diha brez težav, tudi če nosite za dolgo časa.Kar je veliko bolj ekonomično in trajen kot enkratno uporabo enega.

OPOMBA: črna modul je primeren za šport maske in bombaž maske (debelina 1-1.8 MM).Bela modul je primeren za masko (debelina je 0.3-0.7 mm).

Specifikacije:

Modul: Svež zrak modul

Značilnosti: Inteligentni svežega zraka aktivno dovod zraka

način:3 hitrosti

Vhodna napetost: 5 v

Hrup: 27 dba

Frontalna količine zraka: 4.5 CMF (za 7,6 M3 / H)

Učinkovitost: 99.98% (za 0,3 mikronov, delce)

Izdelek barva: Black & White

Baterija Kapaciteta: 600MAH

Paket Je Vključeno:

1X Svež zrak modul

5X Filter element

1X napajalni kabel

Certificiranje NOBEN
Razred zaščite NOBEN
Varnostni standard NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Material Non-Woven

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni