USB Polnilne Kolesa Spredaj Luč Digitalni Prikaz T6 LED Smerniki Gorski Cesti Kolo Rog Lučka 4 Načini Kolesarska Svetilka

Nov izdelek

€11.39

€16.27

-29 %

Na zalogi

Oznake:

Aubtec, kolo led usb, težko sax, kolo svetilka sončne, bike sončna, bicycl lučka, led žaromet, 3 led kolo, kolo led solar, kolo led

USB Polnilne Kolesa Spredaj Luč Digitalni Prikaz T6 LED Smerniki Gorski Cesti Kolo Rog Lučka 4 Načini Kolesarska Svetilka Lastnosti: 1. Priročen USB polnjenje: Vgrajen 1200mAh/1800mah/2600mah litijeva baterija, ki se lahko polni preko naprave z vmesnikom USB, na kar je zelo priročno za kolesarje. 2. Označite 2*T6 lučka biseri in 4 razsvetljavo načinov: označite 2 T6 lučka kroglice, 4 razsvetljavo načini, ki jih lahko kadar koli spremeniti, na primer: high beam-nizko žarka-dvojno svetlobo-dvojno lučka utripa, 200 -300 lumnov, da se zagotovi varno vožnjo ponoči!Zvočnik je 5 zvok načini, do 100dB.Zaprti in nepremočljiva, da se zagotovi varnost telefon med polnjenjem. 3. Enostavno natovarjanje in raztovarjanje: To se lahko enostavno namesti brez orodja, primerna za večino vozil, ročke, kot so motorna kolesa/gorska kolesa/gorska kolesa/električna kolesa/zložljiva kolesa/skuterji, itd. 4. IPX4 nepremočljiva: zaprti in nepremočljiva design, vas se ne bojijo jahanje na deževne dni.Ali v močnem dežju ali gosto meglo, kolesarske luči, bo vedno deluje normalno, da se zagotovi vašo varnost med vožnjo ponoči.Opomba: ni mogoče dati neposredno v vodo!Uporablja se lahko tudi kot svetilka v izrednih razmerah. 5. LCD-zaslon za prikaz moči: moč podatki se posodabljajo v realnem času, in močjo, kot je znano, v realnem času, da se prepreči izpad energije v sredini.Specifikacija: Ime Izdelka: Kolo Rog Prednja Luč, Svetilka kroglice: T6 Material: aluminij zlitine Dimenzije: 92mm*45 mm*62mm raven Zaščite: IPX4 Delovna temperatura: -10℃~50℃ Baterija: 1200/1800/2600mah Polnjenje vmesnik: USB polna čas: 4.5 ur (lučka sveti rdeče, ko je polnjenje, in zeleno, ko je polna) Obsevanje razdalja: ≥150 metrov (high beam način) LED izpust čas: ≥3 ure (high beam) ≥3 ure (nizko žarka) ≥3 ure (dvojni luči) ≥6.5 ur (utripajoče luči) Anti-theft način: dolgo pritisnite, da vklopite ali izklopite z vibriranjem opozorilo (obrnite na poziv zvok kot "didi") Zvočni način: kratko pritisnite tipko zumer za delo, dolg pritisk za 5 sekund, da preklopite zvok (5 zvočne učinke), Razsvetljava način: high beam-nizko žarka-dual vir svetlobe-dual vir svetlobe utripajoča Paketu: 1 * Kolo sprednje luči 1 * Rog stikalo 1 * USB kabel 1 * Namestite trak

Plačilo

1)sprejemamo Alipay.Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo proces DEPOZITNI.

2)Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3)Če se ne morete preverite takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila.

Opomba: Če ste se odločili za nakup te postavke,prosimo, plačilo takoj, kot si lahko,da bomo lahko z ladje, da boste hitreje.

Pošiljko Garancije

12 mesecev izdelava je omejena garancija za proizvode z napako.

Če želite poslati nazaj neustreznih izdelkov,se najprej obrnite na nas in nam pošljite slike ali video,razpravljali bomo metoda za reševanje tega problema z vami.

Prosim, pošljite proizvode z napako v garancijskem prriod.

Poskrbeli bomo, izdelki so popolnoma zaščitena na dostavo ko embalaže,in potrudili se bomo, da bi preprečili poškodbe v transportu.

100% Realno Sliko.

O Carinskih Dajatev

Ta je odvisen od Carinska politika v svoji državi, boste morda morali plačati carinskih dajatev in davkov za nekaj kupiti na spletu.Kupci, ki so odgovorni za po meri davkov.Ponavadi pa se vam ni treba ukvarjati s tem problemom.

Vračilo Vrnitev

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Ni IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO WINNIGN ZNESEK PONUDBE,po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti,PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.?

Povratne informacije

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj,smo sincerel vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Poreklo CN(Izvora)
Napajanje Sončne
Številka Modela BN2T61091B
Blagovna Znamka WasaFire
Vgradna Namestitev Krmilo
Certificiranje CE,CCC

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni