Huepar Tla Laser Ravni Zeleni Žarek Namestitev Laser s Črto-Vklop Načina za Ploščice, Polaganje na Kvadratni Izravnavanje Križ linijski Laser

Nov izdelek

€80.29

€101.63

-20 %

Na zalogi

Oznake:

huepar, izključite stikalo, laser ravni, laserski kazalec, automatic level, laser očesa, huepar laser ravni, navzkrižno linijski laser, laserska libela, baterija za raven

Huepar Tla Laser Ravni Zeleni Žarek Namestitev Laser s Črto-Vklop Načina za Ploščice, Polaganje na Kvadratni Izravnavanje Križ linijski Laser

Opis Izdelka:

Huepar FL360G z li-ion baterijo Zelena Laserska libela Specifikacije:

Laserski Žarek: Zeleni Žarek

Projekcije: 5 Zelena Laserske Linije

Laserski Razred: Razred 2 (IEC/EN60825-1/2014), izhodna moč

Delovna razdalja(premer): 98ft

Izravnavanje natančnost: ±1/13 V.na 33 Ft.

Self-izravnavanje območje: ±3°

Izravnavanje trajanje: ≤4s

Valovna dolžina laserja: 505~520 nm

Baterije: Litij-ionska baterija

Čas delovanja cca.: 4 ure

Stojalo velikost: 1/4"

Delovna temperatura: -10℃~60℃

OPOZORILO:

● Ne točko laserski žarek neposredno v oči.

Postavke V Paket:

1 * Huepar FL360G Zelene Ploščice Laser Ravni

1 * Magnetni Nosilec

1 * Krpo Paket Vrečko 1 * angleški Uporabniški Priročnik

Predmeti Značilnosti: 【LE 1/3 noge】:Huepar FL360G je najkrajša razdalja (1/3 čevljev) od morske gladine.To pomeni, da boste dobili prvi pravi laser ravni namenjen za ploščice, polaganje na trgu danes.Idealen za strešnik za poravnavo, stene studding, okna, vrata, itd.In veljajo samo za notranja dela. 【PATENTIRAN IZDELEK】:Zgleduje 2013 Xinzhu Globalni Center Expo Tajvan Paviljon, ta edinstven dizajn, da FL360G bolj strokovno in priročno za strešnik izravnavo. 360-stopinjski horizontalni laser zagotavlja vse okoli izravnavanje pokritost nad 98 metrov premera (glede na osvetlitev prostora). 【ENOSTAVNO, HITRO IN zanesljivo】:Zaradi 360-stopinjski horizontalni laser line, lahko prihranite čas, na nenehno izravnavo v primerjavi s tradicionalnimi ravni.Veliko ljudi lahko storite ploščice, polaganje na istem času na vsakem vogalu.Vodo in prah-dokaz, da se zagotovi let zanesljivo delovanje (overjena pri IP54). 【TRI LASER-LINE NAČINOV】:Vodoravno črto, navpično črto, križ linije (brez zaklepanje ali plumb funkcijo).Izravnavanje točnost +/- 0,2 mm, na 1m.Laserski žarek bo hitro utripati, ko Huepar FL360G zunaj 3 stopinj.Življenjska doba baterije do 6 ur.Vključuje magnetni nosilec za fleksibilne aplikacije. 1/4" navoj na dnu za fotoaparat stojalo. 【ODLIČNO VREDNOST+】:vodilnimi 2 Letno Garancijo, ki skrbi za podporo strankam 7 dni v tednu in 100% denar nazaj garancije (če ne boste zadovoljni z našim izdelkom iz kateregakoli razloga, samo pošljite nazaj za polno nadomestilo).Upamo, da smo vam lahko zagotovi zelo zanesljiv poprodajnih storitev.

【360-Stopinjski Horizontalni Liniji】

Samonivelirni laser projektov, vertikalno ali horizontalno.Lahko preklopite vodoravno črto, navpično črto, križ črte brezplačno.

Lasersko glavo je mogoče zavrteti za 360°, da omogočajo stalno ravni, da je treba sprejeti.

【Bolj Strokovno Tla Laser Ravni】

Samonivelirni montažni sistem zagotavlja natančno nastavitev vsak čas.

Bolj strokovno tla laser ravni kot tradicionalni podlago za merjenje.Boste dobili prvi pravi laser ravni namenjen za ploščice, polaganje talnih izravnavanje na trgu danes(samo za notranji strani).

【Specialist Za Natančno Polaganje Ploščic】

Laserski merilec razdalj od Huepar bi zapleteno poravnavo predmetov, ki so stvar preteklosti, in FL360G Zelene Ploščice Laser je odličen primer.Zaradi Huepar je dve jasno vidne laserske linije z visoko izravnavanje točnost ± 1/13 V.na 33 Ft., vsak strešnik je mogoče določiti z največjo natančnostjo.

Naša zelena tla laser ravni lahko določi, da je out za 360 stopinj vodoravno laser line, ki samo 3/10 palčni proč od tal.Ta edinstven dizajn, ki omogoča bolj strokovno in priročno za strešnik izravnavo. 360-stopinjski horizontalni laser zagotavlja vse okoli izravnavanje pokritost 98 metrov premera (glede na osvetlitev prostora).

【Višje Natančnosti Dela】

Huepar FL360G Zelena tla laser ravni lahko določi, da je out za 360 stopinj vodoravno laser.Vsak strešnik je mogoče določiti z največjo natančnostjo.

Idealen za tla, ploščice, obloge, stenske napeljave, tapet, stencilling, wainscoting, konča tesarstvo in več.

【Enostavno, Učinkovito in Robustno】

Z uporabo FL360G Zelena Tla Laser Ravni, lahko prihranite več časa za neprekinjeno izravnavo v primerjavi s tradicionalnimi ravni.Več ljudi, ki lahko delajo ob istem času za ploščice, polaganje v različnih smereh v prostoru.

Magnetni nosilec za prilagodljive aplikacije, njeno 1/4" navoj na dnu, se lahko uporablja s kamero stojalo.

Vrsta Vertikalne & Horizontalno Laserji
Certificiranje ROHS
Poreklo CN(Izvora)
Model Za Merjenje 5 linij,
Laserski Žarek Zeleni Žarek
Natančnost ±3 MM/10M
Blagovna Znamka huepar
Teža 600g
Valovna dolžina 505-520 nm
Številka Modela FL360G(Litijeva baterija)
Material ABS
Ime FL360 Strešnik O Laserska libela
Laserski Razred Razred 2
Vir Napajanja Litijeva Baterija
Self-Izravnavanje Obseg ±3°
Primerna za Strešnik O Kvadratni Izravnavo Talnih Elementov,Ozadje Zaprtih Prostorih
Velikost 6.2*7.2*9.3cm
Način Merjenja 5 linij,
Čas Delovanja 4 ure
IP Rating IP54 prah-dokazilo, nepremočljiva in shockproof

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni