Rumena Črna Fairings Za Yamaha YZF1000 R1 2016 2017 2018 2019 Skupaj Fairings Sportbike Polno Karoserija Kit

Nov izdelek

€347.89

€434.87

-20 %

Na zalogi

Oznake:

ročica za yamaha r1 2017, izpušni yamaha r1 2017, rep yamaha r1 2018, barvni toner, eco inkjet tiskalnik, odpornost yamaha r1 2017, logo yamaha r1 2018, jajce žar, canon ciss, svetloba yamaha r1 2017

Postavka Opis:

- Primerno za: Yamaha YZF1000 R1 Leto 2015 - 2019 Sportbike - Barva: Poprodajnem dirke po meri naslikal - Stanje: 100% Čisto Nov poprodajnem non-OEM dele in luknje, ki so pre-izvrtane - Materiali: Visoko Kakovostne ABS Plastike - Molding: Injiciranje - Namestitev: Zelo priporočamo, da jih namesti strokovno

Realne Slike:

1.Naše fairings so višje kakovosti

-Naši tovarni, so zelo strogi s kvaliteto izdelka,ki so vključene slike, montaže in izdelave, mading za poprodajnem deli, z visoko kakovostne ABS plastike in poprodajnem po meri dirke naslikal.,in dobimo zelo hvale na naše visoke kakovosti. -Imamo tudi profesionalne dirke fairings!

2. Strokovno embalaža

-Smo preglejte fairings in poskrbite, da ne obstaja kakovosti težave, preden paket je. -Fairings so pakirani po mehurček papirjev v potresnih kartone.Razlika je tudi napolnjena z mehurček. -Da bodo prišli kupcu v brezhibnem stanju.

3.Varen in Hiter Prevoz

-Naročil bi se pošiljajo ven po približno 7-10 delovnih dni za plačilo očiščeno datum. -postavka bo poslana neposredno na vaš vrat z EMS (7-10 delovnih dni) ali Kitajska Post Zraka Parceli (10-15 delovnih dni) za večino držav. -Vam bomo številko za sledenje takoj, ko postavka je pripravljeno za dostavo. -Element bo razglašen kot "Plastični Kalup" in vrednost na $100USD za ladijski promet namen je le. -Uvoznih dajatev,davkov in dajatev, ...niso vključene v postavke ceno ali stroške dostave.Mi NE bo odgovoren za te. -Prosimo, da se naslov pravilno, preden se vaše plačilo.

4. Več Načini Plačila

-Sprejemamo Paypal, s kreditno kartico, debetno kartico, western union itd.Več načine plačila bodo na voljo v prihodnosti.

5. Zagotovljeno Vračilo Denarja

- Za vračilo Ne bo obnavljanje pristojbin, ladijski promet in predaja pristojbine niso vključene. - Nepravilna ali pomanjkljiva postavka: Brez dodatnih stroškov, bomo jih zamenjajte vrniti in plačati stroškov prevoza. - Bomo povračilo standard tleh ladijski promet stopnje samo. - Element, ki mora biti vrnitev v mint stanju in originalni embalaži in dodatke, nikoli ne instalirano ali montirano.Ne bomo sprejeli vrne po 10 dni za dostavo.

6. Najboljše Storitve

-Če ne morete najti sliko shemo, ki jo želite dodati v naši trgovini, nas prosimo kontaktirajte, mi vam lahko prilagodite vse modele, ki so vam všeč. -Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, mi odgovorijo, da boste čim prej!

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,:

1. Če obstaja kakršen koli nezadovoljstva o naših storitev ali izdelkov, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate in obljubimo, da bomo rešili svoje težave ASAP. 2. Preden pustite Negativne povratne informacije, ali odprite sporu, se obrnite na nas 99% težav je mogoče rešiti s komunikacijo. 3. Vaše popolno zadovoljstvo je naša No. 1 prednostna naloga!

Pogosta VPRAŠANJA

Sem lahko prilagodite svoje naročilo?

Da!mi lahko prilagodite vse barvne sheme, lahko mi pošljete slike, kako bi radi barve, smo lahko, da je za vas!

Ko boste poštna spremnica iz mene?

A:Običajno bo trajalo približno 7-10 delovnih dni za manufacutre, potem pa okoli 8-10 delovnih dni na poti do vašega doma, je odvisno od vaše carinjenje.hvala za vaše razumevanje.B:Če potrebujete nujno, smo lahko barve asap, le 4-5 delovnih dni za slikarstvo, nato pa približno 1 teden na poti.Smo tudi unpainted fairings na zalogi.

Lahko kupite nekaj kosov ločeno?

Da!smo se lahko prodajo v ločenih delih.Samo povej mi, kateri kos bi radi in kako bi radi, da barve, ki jih lahko naredimo za vas brezplačno!

Ali imate kakršne koli dodatki za moje kolo?

-Absolutly, imamo veliko delov motocikla, kot je Vijak Kit, Smerniki, Nosilec, Ogledala, Pobud, Rep Svetlobe, Rearset,vetrobransko steklo itd. -Razvijamo tudi dele za avtomobile.

O nas:

-Smo zelo strokovno Motociklistična fairings in deli. -Če potrebujete kakršne koli fairings ali delov , se obrnite na nas, mi vam lahko ponudimo visoko kakovostne proizvode.

Zahvaljujemo se vam za branje.Imajo velik dan!

Element Širina 90cm
Element Teža 9kg
Motobike, Da Yamaha
Ime Modela YZF1000 R1
Vrsta Materiala Visoko kakovostne ABS plastike
Postavka Višina 50cm
Postavka Dolžina 60cm
Blagovna Znamka aupartsjp
Postavka Vrsta Zajema & Okrasni Ornamenti

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni