24Pcs Božič Krpo Vreče Prihodom Božični Koledar Polnjenje Rumena Perilo Candy Torbe Darilni S 24 Številke Nalepke

Nov izdelek

€9.18

€10.20

-9 %

Na zalogi

Oznake:

adventni koledar darilo, adventni koledar z okraski, adventni koledar diy, adventni koledar polje leto, adventni, prazno adventni koledar polje, adventni koledar za božič, dvojno harry, prost kitajski koledar, adventni koledar hiša polje

Funkcija:

*Naš 24 juta vreče koledarjev advent vsebuje 12 različnih vzorcev, s 24 število nalepk, ki jih je mogoče enostavno razstaviti in nalepite na vrečko.Otroci lahko enostavno šteje za Božič s tem, sladkarije ali darila v svoje torbe vsak dan in dodal, da prijetno in domače vzdušje na vaši Božični prazniki.

* Premium gradiva: Adventni koledar za Božič je izdelan iz visoko kakovostnih perilo z trmast, rdeče, zelene in bele črte za varno darilne vrečke.Vsaka vrečka ukrepi 3.94*5.5 cm.Fino zgrajena Visoka kakovost izdelave zagotavlja ta koledar se lahko uporabljajo leto za letom.To je najboljše za vaše Božično odštevanje

*Počitnice design: prefinjena in edinstvena oblika.To srčkan Božični Adventni Koledar značilnosti različnih klasičnih Božičnih funkcije, vključno s petimi opozoril zvezde, viseče krogle, los, snežinke, zvonovi, Božične nogavice, Božična drevesa in Santa.Rdeče in barvne vzorce povečanje praznično razpoloženje in so kot nalašč za Božični okraski.

*Idealen za: odštevanje Adventni koledar za Božič je popoln dodatek za vaš Božično dekoracijo.Izberete lahko, ali želite, da Božično darilo, igračo ali zdravljenje v vsako torbo.Bo prinesla zabavo imate lahko z majhnimi darili, ki je odprt vsak dan do 24. dan.Idealen za obešanje na steno, na Božično drevo, na vrat, na steno ali na kamin, zelo pritegne.

Podrobnosti:

Material:Rumeno perilo

Barva: kot prikazano

Velikost: Enotna bag10*14 cm(3.94*5.5 palčni)

Slog: 24 vrečke (12 naključnih vzorcev) + 24 posnetke + 10 metrov vrvice + komplet

Pakiranje Vsebuje:

24x Kosov Krpo Vrečko

1x kos nalepke Vsebuje 24 številke nalepke

24x kosov lesenih objemke

1x Konoplja Vrv

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni