100 g/vrečko čisto Glikolna kislina 98% anti freckle zdravljenje odstranitev starost spot za posvetlitev kože zbledi freckle odstranjevanje pigmentnih

Nov izdelek

€16.44

€20.55

-19 %

Na zalogi

Oznake:

pigment spot, krema scar, anti freckle smetane, krema za čisto kožo, kožo, obraz pigment, anti spot smetane, pigment krema, krema za obraz, acn smetane

100 g/vrečko čisto Glikolna kislina Sadne kisline 98% anti freckle zdravljenje odstranitev starost spot za posvetlitev kože zbledi freckle odstranjevanje pigmentnih

Glikolna kislina; hydroxyacetic kisline 【CAS.】: 79-14-1 【Strukturna formula】: HOCH2COOH 【relativna molekulska masa ali atomska teža】 76.05 【gostoto】1.49 (25 ° C) 【tališče (°C)】 79-80 【Vrelišče (°C)】 Razpade pred vreliščem. 【strupenih LD50 (mg/kg)】 Podgana, oralni 1950 【Lastnosti】 Kristali, ki so brezbarven in deliquescent. [Topnost] Topno v vodi, metanol, etanol, propionska kislina, etil acetat, rahlo topna v eter, zelo težko, da se raztopi v ogljikovodikov. [Pripravo ali vir] lahko, dobljen s hidrolizo monochloroacetic kisline, oksidacijo etilen glikol ali ukrepov, ogljikovega monoksida in formaldehida pod visokim pritiskom. 【Drugi】 razgradnje točka je 100 °C.glavne vloge: Obstaja veliko vrst sadnih kislin v prvi generaciji, vključno z glikolna kislina, mlečna kislina, jabolčna kislina, vinska kislina, itd., predvsem zastopa glikolna kislina, ki se pridobiva iz sladkornega trsa in ima molekulsko težo 76, ki je majhno molekulsko kisline. 【Shranjevanje】 Shranjujte v hladnem in suhem mestu.Bodite pozorni na vlago. 【Rok trajanja】 dve leti. 1. Naročila se obdelujejo in odposlano v roku 24-48 ur po plačilu, je jasno. 2.Prosimo, povejte nam vaše trenutne naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno. 3. Brezplačna Dostava: Vse elemente, z brezplačnimi dostava bodo objavili po lastni način dostave, ki traja 7-25 delovnih dni, da pridejo, je odvisno od države.Za Brazilijo bo do 60 dni, včasih. 4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bomo lažje spremljanje to. 1.Sprejemamo Depozitni plačilo šele, in mora biti plačan v roku 3 dni od datuma nakupa. 2.POMEMBNO!PROSIMO, PREBERITE!Kupci, ki so odgovorni za uvoznih dajatev, po meri, pristojbin in davkov, če sploh.Prosimo, posvetujte se s svojim countrys po meri urad za določitev dodatnih stroškov naloži na element pred nakupom. 3.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče, zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.

1.Nudimo vam 14 dni politiko vračanja.Obrnite se na nas, da v 14 dneh t od datuma, ko ste prejeli vaše naročilo, če imate težave z izdelkom in bi se radi vračajo.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš Orgon.si ID.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO PLAČILO, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Kupec je odgovoren za vrnitev ladijskega stroškov.

Prizadevamo si za naše zadovoljstvo na najboljši možni.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da e-poštni naše storitve strokovnjakov 24 Ur na Dan, 7 Dni v tednu.Vam bomo odgovorili ASAP.Če ni odgovora v roku 24 Ur, vas prosimo, preverite spam v vaš poštni predal.

Bomo zelo cenim vaše POZITIVNE povratne informacije.Prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč.Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, običajno tako, bomo poskušali naši moči, da reši težave, ki jo imate.

Prosim, NE pustite, negativen ali nevtralen povratne informacije če niste prejeli izdelek v 30 dneh, saj smo že čas poštnine večkrat.

Vzdržujemo visoke standarde excellenceand prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Sestavine glikolna kislina
Uporaba Obraz
Številka Potrdila GDGF02520160581
Certificiranje GZZZ
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Številka Modela Kozmetični surovin
NETO WT 100 g
GZZZ YGZWBZ
Postavka Vrsta Smetana
Spol Unisex
Funkcija beljenje zob

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni