Senzeal 1x Fish Tank Zraka Usmerjenih Mala Goba Filter za Akvarij Goba Bio Goba Filter Za Akvarij mala

Nov izdelek

€4.04

€6.84

-40 %

Na zalogi

Oznake:

posnetek fish tank, solarni polnilec za divje, filter za akvarij, lučka za fish tank pod vodo, plošča za akvarij, odyssea, akvarij kotu filter, zračni filter za akvarij, akvarij kotu, kotu filter

Kratek Uvod:

Mini slog, ki je primerna za majhne ribe cisterne ali druge oblike cistern, enostavna uporaba in prihranek prostora.Funkcije dveh v eno.Medtem ko zračenje, je tudi filtri kakovosti vode in pomaga kulture nitrifikacijskih bakterij.

Izdelek Podrobno:

- Material: Plastika - Barva: Črna - Dimenzije: kot na sliki - Primerno Zračenje Črpalka Moč: 2W-5W - Kisik Cev Dolžina: 100 cm/39.37"

Značilnosti:

- Močan sesalni, omejeno tesno na steni fish tank. - Iz plastičnega materiala, ki je enostaven za split in enostaven za čiščenje. - Kompaktna velikost ne bo preveč prostora v riba bencinski tank. - Notranji zrak kamen, bolje čiščenje vode. - Bio goba dovodu vode, izolat umazanijo. - Primerna za majhne ali druge oblike ribe cisterne, ne zasedajo mesto, učinek je očitna. - To je poganja kisika črpalka, ki lahko odpadnih voda pass filter dovolj primeru prestop, plina in vode.

Obvestilo:

- Ta izdelek je treba uporabljati s zračenje črpalko.

Paket Je Vključeno:

1* Mini Bio Goba Filter 1*100 cm Cev

Prosimo, upoštevajte,:

1. Senzeal je samo ena prodanih Senzeal izdelkov prodajalca. 2. Barva lahko malo drugačna zaradi zaslona in svetlost svetlobe iz slik.Hvala za vašo razume. 3. Prosimo, počakajte malo, velikost napake zaradi roko ukrep. 4. Ponujamo najboljšo storitev za stranke, za vsako stranko, če imate kakršno koli vprašanje, vas prosimo, da stik z mano.Bomo poskušali naši moči, da reši svoje težave.

Poreklo CN(Izvora)
barve kot na sliki
Dimenzija kot na sliki
Material Plastični
Vrsta ribe

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni