128G Carplay Tesla Zaslon Android 10 Avto Multimedijski Predvajalnik Za Jaguar XK XKR S XKR-S GPS Navigacijo, Audio stereo Radio vodja enote

Nov izdelek

€628.87

€838.50

-25 %

Na zalogi

Oznake:

tesla telefon dodatki, avto radio, cc3, carplay, android auto carplay dongle, jaguar xf, 2din vw android 10, 1 din avto player, krmilnik xk a800, 2015 w205 carplay

Android10.0 6+128GB Vgrajen DSP čip,Zgrajena v android auto avto večpredstavnostnih

Za Jaguar XK XKR S XKR-S 2007-2015

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Bo ta postavka ustreza moj avto?Da ,je primerna Za Vaš avto popolnoma 2. Moram okvir za namestitev?Ne, vodja enote je v celoti izdelana v skladu s prvotnih tovarniških vodja enote plošče, da bo zdrav vaš avto brezhibno in popolnoma, ni treba zmanjšati armaturni plošči in ne potrebujete kakršne koli okvir. 3. .Ali moram kupiti vse žice ac ali katero koli dodatki za to?Ne, vodja enote bi dobili izvirno pas in plug - and-play kable, da bo z vsemi potrebnimi pripomočki, kot so GPS-sprejemnik, radijski antenski adapter, brez povezave Zemljevid ,ni treba kupiti dodatki ali deli, da bi vse funkcije za delo.

Če je vaš avto armaturne plošče je enako kot to sliko, kot je opisano spodaj ,lahko bi plačilo neposredno, tako, da bomo poskrbeli dostave za vas .

Izbirno:

1, podpora DVR funkcija: podpora front-end DVR, snemanje vožnje življenje, bi potovanje bolj varno. 2, podporo pogled od zadaj kamero,:samodejno vključi, če vzvratno, lahko se prikaže povratne poti. 3, podpora za zunanje DAB sprejemnik (upravlja Toush zaslon) 4, OBD podpira OBD II: avto diagnostičnih orodij, lahko veste, vaš avto status, kadarkoli, kjerkoli.Lahko kupite OBD ključ od nas 5, podpora za digitalne TV: lahko podpira DVB-T2 / ISDB-T, z našo DVB-T2 / ISDB-T polje in priključek, ki lahko deluje na naš avto DVD zaslon, 6, podporo carplay: podpora za Android AUTO in Carplay 7, podporo nadzor tlaka v pnevmatikah: v realnem času, prikaz tlaka v pnevmatikah, varovanje prometne varnosti. 8, podpira 4G modul: dostop do Interneta, kadarkoli, kjerkoli, delež pokrajino s prijatelji.

feasure:

Ločljivost zaslona:1024*768 ali višjo, Kapacitivni 5 Točk, Multi-Touch, z Dual Zone funkcijo Bluetooth 5.0 Strani-brezplačna telefonska klica Sinhronizirate imenik je Vgrajen WIFI delovanje (Uporabo hotspot s pametnim telefonom povezati internet), Vgrajena v Google Play Store, app,prenesite aplikacijo, ki jo želite.Vgrajen GPS Off-line Zemljevidu in Podporo Online Zemljevid,podporo za Google zemljevidu.Avdio izhod 4*50 W, EQ: 9 Izenačevalniki za Zvok Radia Čip NXP6686, AM / FM z RDS

Podpira več jezikov

Podpira več jezikov ,do 70 Nacionalne Jezike.

Najnovejši android 10.0 sistem

Bluetooth 5.0 Brezizgubni Zvočni Kakovosti Dostop do imenika, klicev logsearch pogodbe z grivo ali člani, ki bi roke brezplačni klici prikaže neodgovorjeni klici po meri seznanjanje kpk in poslušanje Bluetooth glasbe.

GPS Navigacija

Najnovejše zemljevide za 45 Vzhodne in Zahodne Evropske države in POI Baze podatkov.Opomba: Imamo tudi GPS za ZDA, Kanada, Izrael, Avstralija,Nova Zelandija, ZAE in Afriških Držav.

Delo s kamero spredaj

Spredaj usb kamere z digitalno obdelavo signalov, slik procesor namestite kamero lahko nadzor dvr na zaslonu.

Deluje z VZVRATNO Kamero

Povratne avto jasnost je mogoče videti po avto tablice številko.

Gledanje videoposnetkov HD

Na 1024*600 visoko gostoto slikovnih pik neverjetno živahen in vizualni učinek, medtem ko je zaslon na dotik ponuja izredno tekočine in tuitive delovanje

Volan Nadzor

Združljiv z večino volan nadzorne funkcije.Enostavno preklopite pesmi, kanal in prilagodite glasnost vam varnejše in bolj prijetno potovanje.

Bluetooth

Bi prostoročno klicanje /Bluetooth glasbe

Radio Tuner (Vgrajen RDS)

Visoka kakovost radijske IC za boljše AM/FM/RDS sprejem bo dal čudovito avdio-radio izkušnje.

Zaslon Ogledalo Povezavo

Podpora žično ogledalo povezavo z telefon Android in Iphone.

Lahko prenos APLIKACIJE iz trgovine Google APPS Store brezplačno

Zdaj lahko dovoli namestitev APKs na vir , tako sovražno downloader lahko aplikacije ne delujejo brez vašega dovoljenja

Internet Funkcija

Preko wifi&4G, si lahko ogledate video in prenesete številne aplikacije skozi preprost postopek .Široko paleto uporabe.

Stereo Test Korak Diagram

Bomo test vsak avto dvd pred pošiljanjem, da poskrbite, da boste dobili dasaita čudovito.Preverite test korak, kot sledi: 1.Vklop-2.Start logotip-3.Prednaložena Karta-4.GPS Testiranje-5.Radio Testiranje-6.Bluetooth-7.Glasba Testiranje-8.Internet Testiranje-9.Finta Pene Paket-10.Karton Paket

Po-prodaje

Prvi stanje: sprejem-preverjanje blaga-nobene škode-imena znaka za potrditev dogovor uspeh.Drugi stanje: sprejem-preverjanje blaga,-Škodo ali narobe izdelkov-Fotografiranje - Predloži potrdilo, ki ga izdajo shipping company-Pošljite nam-mi, ki prejme paket-Vrnitev kupnine na vaš račun.

ZGODBA BLAGOVNE ZNAMKE

AOTSR High-end blagovne Znamke V avtomobilski Deli Trgu Aotsr zavezani, da proizvajajo high-end , stroškovno učinkovite avtomobilskih delov,kot so AVTO DVD sistem, AVTO RADIO FASCIJO ,AVTO DVR,AVTO BREZŽIČNI POLNILNIK,...in tako naprej.Imamo tovarne in neodvisna R&D ekipe za načrtovanje in proizvodnjo izključno zasebni model izdelke z prilagojene konfiguracije.S kakovostjo izdelkov, odlično pre-prodajnih in po-prodajnih storitev in več kot deset let izkušnje na trgu.AOTSR doseči briljantno dosežke, pridobil veliko prodajo in ugled po vsem svetu.

Blagovna Znamka Aotsr
Velikost Zaslona 12"
Jaguar Model XKR
Ime Modela AOTSR-TY12
TF/Micro SD Slot, 2
WIFI/3G/4G
Za Vozila Znamke/Modela JAGUAR
Out Power 4*60 W
Operacijski Sistem Android 10.0 OS
XKR-Leto 2015
Avto DVD in CD predvajalnik
RAM 4G
Volan nadzor Podpora
DSP Vključujejo
Poreklo CN(Izvora)
Element Teža 5kg
Digital Media Format JPEG
Certificiranje CE
Wifi Buit v WIFI
Android 10.0 128G 8 core 32-bitni sistem
Postavka Velikost 12.1 PALCA
Ločljivost 1280*800
avto večpredstavnostnih ForJaguar XK XKR S XKR-S 2007-2015
Napetost 12V
Vrsta Materiala ABS
Din Eno Din
Max Zunanji Pomnilnik 128G
Posebne Funkcije Podpora Can-Bus
carplay Vključujejo
Radio RDS, Podpora
ROM 128G
Avto dvd predvajalnik Za Jaguar XK XKR S XKR-S 2007-2015
OSD Jezik Vietnamski
Vmesnik RCA
avto enota za večpredstavnostna Za Jaguar XK XKR S XKR-S 2007-2015

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni