1080P Wireless Display Sprejemnik HD WiFi, TV Dongle, Avdio Adapter Univerzalni za DLNA Miracast Zaslon

Nov izdelek

€8.46

€12.08

-29 %

Na zalogi

Oznake:

majhen brezžični hdmi, asus miracast adapter, anycast, hdmi wifi, ogledalo žice, miracast adapter nakup, mini brezžična hdmi, miracast, hsdpa usb ključ, wifi avdio sprejemnik litega

Opisi:

1. Nadgrajena Različica: Z RAM dual-core čipov, H. 265/HEVC dekoder in 1080P resolucijo, wireless display sprejemnik ni treba, da preklopite.To lahko brezžično ogledalo celotnega zaslona mobilnih naprav (za IOS in Android naprave) na HDTV, projektorja in zaslona.

2. Nastavitev za Uporabnike IOS: Povezovanje za Anycast v seznam WiFi naprave za IOS.Dostop do IP naslov 192.168.203.1 prek brskalnika za povezavo wifi Internet, in potrdite, da je vaš telefon priključen na isto WIFI.Vklopite napravo za Airpaly in projekt zaslonu za IOS brezžično na TV.Sedaj boste lahko videli, kaj je prikazana na napravi za IOS na TV.

3. Nastavitve za Android Uporabniki: Odprite funkcijo za Miracast na napravi za Android, in nato izberite "Vse Broadcast", da odda svojo napravo na TV.Če ne veste, naprave za Miracast, boste lahko prenesete app za skeniranje QR kodo na zaslonu, zdaj odprite aplikacijo, ki jo želite povezati z napravo za Anycast in bo vam z navodili.Zdaj vaš majhen zaslon bo zrcali v velikem platnu.

4. Široko Združljivost: wireless display sprejemnik podpira za Miracast, za Airplay in za DLNA.Primerna za Android 4.4+, za IOS 9.0+, za MacOS 10+, Windows 8.1+ (naprave za Miracast mora biti omogočen, vas prosimo, preverite najprej).Lahko brezžično izmenjavo fotografij, video posnetkov ali filmov iz vašega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika na velikem zaslonu med prijatelja ali družinskega stranka.Delež predstavitev ali datoteko na velik zaslon, na sestanku ali v razredu.Ni združljiva s programi, z protokol zaščito, na primer aplikacije za Netflix, za Amazon, za Video, za HBO, za Hulu, za Plus, za Nebo, za Go, za DIRECTV, itd.

5. General System Update: Bomo posodobiti firmware redno dodajanje funkcij in izboljšanje združljivosti.Povežite to ključ do vašega wifi, se bo samodejno nadgradili, tako da je ključ je lahko združljiva z najnovejšo različico svoje naprave za IOS, Android in Windows kadarkoli.

Specifikacije:

Na zaslonu pogodbe: za Ezcast, za DLNA, za Miracast, za Airplay

Sistem za podporo: za IOS, MAC, za Android, Windows

Podprte vsebin: videa, zvoka, slik, dokumentov, spletnih video,

Vrata HDMI: 1*HDMI Moški

DC: 1*Micro USB

Document format: za PDF/za MS Word/MS Excel/MS

Prenos signalov: 2,4 GHz

Ločljivost: 1080P

Barva: črna

Velikost: približno 6.5*2.5*1cm/2.56*0.98*0.39 v

Seznam Vsebine:

Adapter Za Zaslon*1

Sprejemnik*1

Priročnik*1

Vmesnik HDMI
Številka Modela Wireless Display Sprejemnik
Brezžična Vrsta Wifi
WIFI Standard NOBEN
Vsebina Avdio
Funkcija DLNA
High Definition Support 720P
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Podpora AAC Da,
Podpora Apt-x Da,
Sound Track Dvojno
Blagovna Znamka Rondaful
Paket No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni