YWHUANSEN 2pcs/set Pomlad Jesen Suknjič+Hlače Lovely Baby Dekleta Obleke, Roza Malčka, Oblačila, Kostume Za Otroke Princesa Obleke

Nov izdelek

€8.82

€11.76

-24 %

Na zalogi

Oznake:

dekle suknji, Volna, baby volne, lolita, plašč princesa, candy dež, Pozimi, plašč otrok volne, otroška plašč za dekle, otroška plašč volne

YWHUANSEN 2pcs/set Pomlad Jesen Suknjič+Hlače Lovely Baby Dekleta Obleke, Roza Malčka, Oblačila, Kostume Za Otroke Princesa Obleke

-Pozornost plz: Če je vaš otrok je debel, vam priporočamo, da izberete večjo velikost, hvala.

-Vljudno prosim glejte, da vaši otroci dejansko višino in velikost grafikona pred nakupom/ponudbe.Hvala.

Velikost Oznaka Krpo Dolžina(CM) Prsi(CM) Sopihanje Dolžina(CM) Kažejo, Starost(CM) Kažejo, Višina(CM) 6 M 80 38 30*2 42 6-12M 65-75 12M 90 40 31*2 44 12-24M 75-85 24M 100 42 32*2 48 2-3Yrs 85-95 3T 110 44 33*2 52 3-4 yrs 95-105

Opomba:

Barva Vprašanje: Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografijami, ki jih vidite.

Velikost Izdaje: Zaradi ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razlika.

Naše Prednosti:

(1) Smo tovarno v Yiwu, Kitajska.Naše cene so zelo konkurenčne.

(2) Smo lahko vam najboljše cene, ki temelji na enakih pogojev na Kitajskem.

(3) Naši tovarni je nabralo za več kot 20years.Smo strokovni pri pripravi pribor za lase.Tako smo lahko zagotovim, da vam ponujamo kakovostne izdelke.

(4) Smo pripravljeni graditi medsebojne koristi in dolgoročne poslovne odnose z vsemi strankami

Dobrodošli vsi kupci iz vsega sveta, da nas kontaktirate kadarkoli.

Zadovoljstvo Strank

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Opombe

1. Kupcu so odgovorni za kakršno koli zavarovanje mislite, da je to potrebno.

2. Čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Večinoma časa obdelave se lahko 2 do 15 delovnih dni.

3. Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Če menite, da je postavka prejeta v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

4.Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritve pri natančni.Prosimo, preverite specifikacije preden postavite naročila.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 0.5 cm v merjenje.Če ugotovite, velikost izdelkov ne fit vas, byou lahko neposredno obrnete na nas.

5. Če ste prejeli napačen ali poškodovan element, nas kontaktirajte v roku 7 dni od datuma, ki ste ga prejeli proizvodov.Vam bomo odgovorili v roku 24 Ur.Podatki morajo vsebovati vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj, vsi originalni embalaži vključno s priročniki, garancija oblik, itd.Kupec bo odgovorna za vračanje poštnino, če ne gre za napako na izdelku ali naše storitve.

Povratne informacije

1.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije in pet zvezdic za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.

2.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Najlepša hvala!

Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Slog Moda
Postavka Vrsta Kompleti
Številka Modela TZ-03
Ovratnik O-Vratu
Vzorec Tipa Cvetlični
Rokav Slog Redni
Material Bombaž
Ime Oddelka Otroci
Rokav Dolžina(cm) Polno
Vrste Vrhnjih Oblačil plašč
Spol Dekleta
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni