Zamenjava za NGPC Backlight LCD Zaslon Visoke Svetlobe, Spremembo Kompleti za SNK NGPC Konzolo LCD zaslon svetlobe gamepad dodatki

Nov izdelek

€30.80

€52.20

-40 %

Na zalogi

Oznake:

igre nintendo 64, aes neo geo, neogeo žep, anime dušo jedec, mv neo geo, ngpc plastike, neo geo žep, lcd wiiu, jvc tv ozadja, bluetooth na nadzorni plošči

Zamenjava za NGPC Backlight LCD Zaslon Visoke Svetlobe, Spremembo Kompleti za SNK NGPC Konzolo LCD zaslon svetlobe gamepad pribor #WW

Opis Izdelka:

1. Primerna za NGPC Visoko Svetlobe, LCD Spremembe Kit.

2. Ni treba zmanjšati lupini, matične plošče ne potrebujete kakršne koli varjenje, ne pustite, da vaš ljubljeni pralni boli.

3. Osvetlitev ozadja se lahko vklopi in izklopi, touch control, 5 segmentov, za prilagajanje svetlosti.Z osvetlitev izključi, zaslon je prav tako viden v poletni kot je bilo na začetni zaslon.Največjo svetlost je približno enako kot vrhunec SP zaslon 1. raven svetlosti.

4. Poseben čip uporablja, da zmanjša porabo energije,ko uporabite 1800mA baterije, normalni čas igre je, 10-12 ur. (igranje igre ves čas, brez ponavljajoče se gorenja)5. Prikaz na zaslonu se razmerje je pravilna, točko za točko.

Paket je vključeno:

1 x LCD Zaslon Spremembe Kompleti

Opomba:

1. Slabost tega zaslona je, da površine zaslona je manjši od prvotno zaslon, zaslon področju vrhunec SP igranje NGPC igra je skoraj enako.Širina tega izdelka je približno 40 mm.

2. Pixel pitch je majhna, in ni original velikih delcev prikaz učinka. (moj osebni občutek, da ne gre za pomanjkljivost, prejšnji proizvodni proces omejitve, NGPC pixel pitch je veliko, če označite, učinek zaslona, slika ne bo slabo , in zdaj človeško oko je bilo uporabljeno za visoko svetlobe zaslona, tako, da je isti razlog, zaradi katerega je potrebno zamenjati označite zaslon)

Opomba: ne vlecite LCD zaslon kabel.Ne uporabljajte dvostranski lepilni trak (vključno s črno del pod LCD-zaslon.Kot je prikazano na sliki, vleče povzroči kabel biti svoboden in prikazno sliko bo valovite)

Številka Modela Visoko Svetlobe, LCD Spremembe Kompleti za NGPC
LCD zaslon za nintend dodatki
Funkcija 2 Ni treba zmanjšati zunanji lupini
S USB No
gbc zaslon gbc zaslon svetlobe
Združljiv Znamko/Model NOBEN
funkcija 3 Podpora za NGPC
Velikost Zaslona 40 mm širina
Funkcija 1 5 Segmentov Nastavljiva Svetlost Zaslona
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka YiYimerci

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni