Novo Teže Dviganje Rokavice Non-slip Dihanje Fitnes Vadba, Fitnes na Prostem Rokavice S66

Nov izdelek

€4.62

€7.00

-34 %

Na zalogi

Oznake:

balr moški šport, te nogomet rokavice, neomejeno uveljavljanje rokavice, m477, visoko vrh platno čevelj moški, vaja rokavice, pro nogomet rokavice, rokavice kipsta šport, footbl nogomet rokavice, svila spodnjice za moške

telo,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Novo Teže Dviganje Rokavice Non-slip Dihanje Fitnes Vadba, Fitnes na Prostem Rokavice S66

Značilnosti:

1. DIHANJE: Mehka, dihanje in svetlobe očesa krpo, ki se uporablja, o povečati prilagodljivost in udobje, perforattions, da roke, hladen in suh.

2. ANTI-SKID: Oblikovanje silikona za zagotovitev antiskid vpliv in šok absorpcijo.

3. TRAJNO & VAREN: zunanja površina je natisnjena s silikonsko vzorec za ohranitev najboljši oprijem sile in povečanje trajnosti, preprečevanje spolzka poškodb.

4. ONSIDERATE DESIGN: rokavice lahko nosite in vzletelo enostavno.Zapestje zapiralo, ki ga vam lahko z ustrezno podporo in neprimerljivo varnost.

5. VEČ NAMENE: To unisex rokavice je močno uporablja kot funkcionalno priložnostih, kot so uteži in druge vadbe, dobro tudi za vsakodnevno uporablja, kot so fitnes, tek in druge splošne vaje.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite manjše odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Tip: fitnes rokavice

Material: Microfiber, krpo, silikona

Velikost: širina Dlani 8-9 cm, Dlani circumference20-21 cm

1 par x rokavice

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Številka Modela Fitnes
Funkcija stroj
Blagovna Znamka Swokii
Material Spandex
Spol MOŠKI
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Pol Prsta

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni