Novorojenček Dojenček Cvetlični Fotografija Kulise Cvet Fotografski Studio Fotografijo Ozadja Otrok 1. Rojstni dan Okraski Prop

Nov izdelek

€5.10

€8.96

-43 %

Na zalogi

Oznake:

florals vzorec fotografija ozadje, gozd fotografija ozadje, ozadja za otroke fotografija, dekor foto studio, pinok fotografija ozadje, Ozadje, ozadje cvetlični, safari fotografija ozadje, lol fotografija ozadje, photophone vinil

Prosimo, Preberite Naslednje Podatke Skrbno Smo svoje tovarne in studio.Naše ozadju je primerna za fotografiranje, baby tuš, rojstni dan, poroka, počitnice, stranka, naravne sezone in drugih priložnostih.Naši oblikovalci lahko oblikovanje različnih okolij glede na potrebe vsakega odjemalca.Smo fotografija ozadje tovarne, Če imate veliko miru, prosimo, obrnite na nas.Mi vam bo dala več popusta, upam, da naše dolgoročno sodelovanje.

Opomba: Prosimo, obrnite se na kupca, če želite spremeniti ozadje po meri v roku 12 ur , v nasprotnem primeru ni mogoče spremeniti.Preklic naročila v roku 24 ur , drugače to ne bo preklicana.

Tanek-Vinil Zložiti, Brezšivne, Ponovno uporabo, Vzdržljiva, Lahka teža, Enostavno, Barva zvestoba, Ne reflektivni

Poliester Stroj, Lahko zlikane, Gubam brezplačno, Brez gub, HD sliko, Visoke Kakovosti, Brezšivne, Prepognjen, Ponovno uporabo, Vzdržljiva, Lahka teža, Enostavno, Barva zvestoba, Ne reflektivni

Dodaj vrhu/dnu žep ali udarec Podpiranje kodraste lase ozadju je mogoče prilagoditi za vse velikosti,dodaj fotografije,spremenite barva/slog

Barva Razlika:

1.Prosimo, upoštevajte, da vsak računalnik ima drugačno barvo in nastavitve ločljivosti, tako da barve prikazane na zaslonu, se lahko nekoliko razlikuje od dejanskega.

2.Tiskanje učinek, odvisno od vaših nastavitev.Ne moremo ponuditi vračila ali zamenjave na predmete, ki so rahle barvne različice.

3.Slika prikazuje razliko med spletna stran prikazuje in dejansko kulise, ko je natisnjena.

4. Rahlo kromatične aberacije, to je normalno.Opravili smo naše najboljše, da dajo barvo opis vsakega ozadje.Če ne morete sprejeti, prosimo, nakup previdno.

Package: paket pošlji zložiti.Obstajajo lahko nekatere manjše gube, ko dobiš to,ampak to je enostavno odstraniti gubam: (1)Roll up tesno z valj za 3-4 dni,to bo v redu. (2)Toploto, ki jo s železa na zadnji element,potem bo spet gladko.Prosim, ne likanje pred ozadje, ali naj ozadju dotik vode, ker da bo uničil ozadju.Če bi je več,smo tudi ladje, valjani.Pogosta VPRAŠANJA:

1.Q: Kako prilagoditi ozadje?

A: (1)Če še niste dali naročilo, prosimo pošljite vaše podatki po meri, ki vključuje slike, velikost, barvo in besede.Naši oblikovalci bodo design je za vas.

(2)Če stavite da, in želite prilagoditi ozadje, prosimo, pošljite vaše prilagojene informacije, ki nam po naloži.Če nismo prejeli prilagodite vaš e-poštni 12 ur kasneje, bomo ladja izdelek, ki ste jih naročili.

2.Q: Ko package ladje ven?Kako dolgo lahko dostave?

A:paket običajno ladja v roku 2-3 dni.In standerd shippeing storitve, ki se običajno potrebujejo 15-40 dni za dostavo.Če ste potrebovali urgenttly, prosimo, izberite express dostava storitev.

Iskreno poskušali naše najboljše, da bi vam!Če ste zadovoljni z izdelki in storitve, prosim, daj mi pet zvezdic pohvale.Kupci, ki repo lahko obrnete na prodajalca za prejemanje ekskluzivne kuponov, ki temelji na petimi zvezdicami pohvale screenshot, da!Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na kupca v trenutku, bom odgovor, da boste čim prej, in rešiti problem hitro!

Hvala za vašo potrpežljivost za branje, in želim vam srečno nakupovanje!

Poliester Trpežne, brez gub, večkratno uporabo
Vrsta Tiskanje in Toplotni prenos
Tanko Vinil Svetle barve in lahka teža
Material Vinil
Opomba Prosim, pustite vaše sporočilo po meri
Max. Širina 300 cm(10 m) brezšivne
Velikost Customization Any Size
Blagovna Znamka mehofond
Paket Da,
Po meri besedilo ali design
Funkcija Zmanjšanje gub za likanje
Slog Otroci
Velja za Otrok rojstni dan, novorojenčka fotografija studio ozadju

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni