OEM Zaslon za Samsung Galaxy S10 S10e Plus Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine Z Dotik ID Del

Nov izdelek

€83.14

€118.78

-30 %

Na zalogi

Oznake:

lector samsung s8, lcd samsung s9, sprint galaxy s8 zaslona zamenjava, capy sony xperia, samsungs s8 lcd, moto xt1805 zaslon, s8 zaslon, galaxi, tui samsung galaxy s10, galaxy samsung s10

Opis Izdelka:

1.100% Čisto Nov Testiran In Nikoli Ne Uporablja. 2.Visoka Kakovost z Razumno Ceno. 3.Ta element lahko uporabite za odpravljanje teh težav, stare zdrobljen,poškodujejo zaslon. 4.Najbolj priročen način, da osvežite vaš telefon s super novo podobo 5.Vsak element je bil preveriti in v dobrem stanju, preden dostava.

Za Samsung Galaxy S10

Združljiv z: SM-G9730 (Kitajska); SM-G973U (ZDA); SM-G973W (Kanada); SM-G973F/DS (Globalno)

Za Samsung Galaxy S10e

Združljiv z: SM-G970U (ZDA); SM-G970W (Kanada); SM-G970F/DS (Globalno)

Za Samsung Galaxy S10 Plus

Združljiv z: SM-G975U (ZDA); SM-G975W (Kanada); SM-G975F/DS (Globalno)

Garancija&Politiki Vračila:

1. Toplo nasveti Ko je pošiljka prispela, prosimo, Preverite, če so izdelki v dobrem stanju.Če škodo paket, prosimo, ne sprejeti paket in nam povratne informacije Prosimo, da preprost test, preden se pravi namestitev ker elektronike, so zelo krhke in enostavno, da bi prekinil. 2. Garancijski Pogoji Vse predmete, ki so z garancijo 6 mesecev, saj paket prišel, Prosimo, obrnite na nas s podatki, ki se težave, ko imaš kakršne koli težave Vse kakovosti problem bomo odgovorni za to, vendar nismo odgovorni s kakršno koli škodo, med namestitvijo ali poškodovan zaradi osebnih faktor Vse izdelke, ki je očitno fizično škodo neveljavne garancije 3. Vračajo Politike Artikle nam morate vrniti v enakem stanju, kot poslana, ali vsaj dovolj varen pakiranje način, da se prepreči kakršno koli škodo med porodom Zamenjane bodo poslane s naslednjem naročilu, Če vam je ljubše, kreditne ali želite, da zameno pa za druge dele na naslednjem naročilu, prosimo, preglejte podrobnosti z nami.O NAS ele mesto,5 let trgovini Orgon.si, smo bili v tej industriji več kot 9 let, je specializirano za različne elektronike in pribor wholesaleLocated v Shenzhen City, smo izjemno široko in globoko virov za vrste elektronika Z veliko strasti za zagotavljanje odlične kakovosti, pravočasno dostavo in popolno storitev, ki vam zagotavljam, da boste prejeli kvalificirano izdelkov.Imamo že več kot 12500 stranke po vsem svetu, med katerimi so popravila trgovine in distributerji.Vedno smo veseli kupcev dolgoročne poslovne, smo tudi globoko zaupanje v sodelovanje v prihodnosti.

LCD Kit Da,
Kakovost Brez Mrtvih Pikslov
Zaslon > 3"
QC Testirali pred Pošiljanjem
Certificiranje NOBEN
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Blagovna Znamka Elekworld
Garancija 6 mesecev
Poreklo CN(Izvora)
Material TFT
Deli Zamenjavo Zamenjava Popravila
Dlivery čas 2-3 Businnes Dni
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Dotaknite ID Dotaknite ID vključeni
Tovarniško ceno Kontaktirajte Nas Za Tovarniško Ceno min 10pcs
Številka Modela Za Samsung Galaxy S10
Dimenzije 149.9 x za 70,4 x 7.8 mm (5.90 x 2.77 x 0.31 v)
Združljiv Samsung Model Galaxy S8
Postavka Stanje Nova
Ločljivost Zaslona 1440 x 3040 slikovnih pik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni