3.5"palčni Peeling super nož oster Japonski Leseni Ročaj kuhinja Damask Pripomoček noži Barvo lesa ročaj Ribe nož darilo

Nov izdelek

€8.14

Na zalogi

Oznake:

knive, nakiri noži, NOŽ, damask jekla knif, kuhinja orgle, kuhar nož, kuhinjski nož, kuhinja knive, JAPONSKA, kuhinjski nož set

[Blagovno znamko]: DAOMACHEN [Ime]: Barvne Lesa Olupimo Nož [Ročaj Gradivo]: Barve Lesa [Rezila]:5crmov [Celotno dolžino]: 19 CM [Blade dolžina]:7cm [Rob Debeline]: 2.5 mm [Neto teža]: 77g [značilnosti Proizvoda]: trajno, sharp, okolju prijazno, varno in zdravo, lahek, lep [Izdelka Postopek]: rezilo je toplotno obdela in nato hladno obdelan.Trpežne, oster, fleksibilen, ni enostavno, da bi prekinil

Pogosta VPRAŠANJA

Kaj je v vašem podjetju informacije?

Shenzhen Dimanxun Industrijo in Trgovino Co., Ltd.nahaja se v Yangjiang, kapital noži in škarje na Kitajskem.Naše podjetje je strokovno načrtovanje, proizvodnja, prodaja in storitve ekipe.Imamo 15 let tehnologijo, raziskave in razvoj zmogljivosti.Strokovno proizvodnja in prodaja različnih vrst nožev, še posebej noži kuhinja.Osredotočeni smo na kakovost izdelka raziskave in razvoj ter izboljšave, stranke najprej.Dobrodošli v naši Trgovini

Kaj je vašega podjetja, storitev filozofija?

Ljudje usmerjeno in pošteno upravljanje

Znanstvene Inovacije, Ki Si Prizadeva Za Odličnost

Kakšen je način plačila?

Trenutno platforma podpira kupci preko kreditne KARTICE (RMB kanal in dolar kanal), paypal, TT nakazila, Western Union nakazila, Qiwi denarnice, Boleto, SOFORT Bančništvo, itd.

Če lahko odgovorite mi?

Online ure: od ponedeljka do sobote od 8:30 am 6:00 pm GMT+8.

Lahko smo zastopnik vaše izdelke?

Ja, smo toplo dobrodošli, da se nam pridružite.Zagotavljali bomo prostih slike in video posnetke naših izdelkov.Po posvetovanju z našim zastopnikom pozneje, lahko obrnete tudi na nas, da bi dobili svoj logotip in embalaže.Obljubimo, da ne bomo dodali vse informacije o nas, da paket agent blaga.

Kaj so ladijski promet podrobnosti?

1) Hong Kong Post Air Mail, Swiss Post Air Mail in nizozemski Post Air Mail, so naš glavni načini prevoza.Bomo izbirajo glede na kupca, naslov in lokalne carinske predpise.

2) družba bo izročiti blago v 1-2 dneh od potrditve Alipay in prazniki mogoče odložiti, ki je ustrezno.Po porodu, smo vam z številko za sledenje sledenje paketu.

3) Prosimo, preverite naslov, ki je natančno pred plačilom.Če želite spremeniti vaš naslov, nas kontaktirajte v roku 24 ur po plačilu.Če paket je bil poslan, da ga ni mogoče spremeniti.

4) čas Prenosa je, ki jih prevoznik, lokalni pošti in drugih dejavnikov, še posebej v času počitnic in zaposlen prometa sezone.Prosimo, počakajte potrpežljivo.

5) Če je nakup zaščito čas je blizu konca in še niste prejeli blago, prosimo, kontaktirajte nas za podaljšanje bivanja.

Kaj je po-prodaje garancije?

Če te težave pride po prejemu blaga, prosimo, obrnite na nas: brez prejetega blaga; carinski odbitka; kakovost izdelka težav; izdelek ne ustreza navodilom.

Ko se obrnete na nas, bomo odgovor in postopek v roku 24 ur.Bomo poskušali naše najboljše, da vam zadovoljivo answe

Certificiranje CIQ
Material Nerjaveče Jeklo
Vrsta Noži
Funkcija Okolju Prijazno
Številka Modela kk-1452233
Blagovna Znamka DAOMACHEN
Nož Vrsto Peeling Noži

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni