NOVI SP/španski Zamenjava prenosni računalnik tipkovnica za HP Paviljon G7-2000 ČRNEGA OKVIRJA (Brez Folijo), Cuaderno de teclado

Nov izdelek

€12.72

Na zalogi

Oznake:

hp tipkovnica, ohišje za hp paviljon g7 prenosnik, dell tipkovnica brezžična, sp2000, primer hp probook 4530s, 1000 hp tipkovnica, hp paviljon g7 2000, ohišje za hp paviljon g7, hp paviljon 17 laptop tipkovnici, hp tipkovnica paviljon

Postavka Specifikacije:

Španski notebook laptop tipkovnici za HP Pavillion G7-2000 BLACK OKVIR ČRNE (Brez Folije)

Barva:Kot Slika Prikazuje

Postavitev:SP/španski

Dostava:

mi ladje po vsem svetu, ki jih hongkong pošti ali Kitajska pošti ali Singerpore post,če potrebujete kakršne koli druge express (DHL,UPS,FEDEX,TNT,EMS),pls obrnite na nas.

Kot ruske poštnih politike,prilagoditev prejemanje imena treba izpolniti v polno ime se običajno ladja , pls potrditi polno ime pred paymenti , f ne, prosim, obrnite na nas.

Element, ki bo poslano na vaš naslov, naveden v Orgon.si.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen.

Vse elemente, ki so odposlana v roku 24 ur po plačilu je počiščeno.

Bomo poslati predmet, in razglasila nižjo vrednost kot DARILO za ladijski promet namen je le.To ne bo reflektivni na skupno ceno, ki jo plača ali tržne vrednosti izdelka.Nižja vrednost boste preprečili ali zmanjšali svoje uvozne dajatve.Uvoznih dajatev ali pristojbina za kupca odgovornost.

Telefon vas obvesti, ko je pošiljka je bil dosežen.

Nudimo dostava popust za kombinirane prevoze.Prosimo, da se povežete z nami.

O plačilu:

Sprejemamo plačila preko DEPOZITNI , da je varno in hitro.

Prosimo poskrbite, da bo vaš ladijskega naslov lokacije bo le slediti vaš naslov, naveden v Orgon.si plačilo za pošiljko.

Imamo nobene odgovornosti za naslov za dostavo, pod pogojem,.Zaradi varno razlogov.

Garancija:

Garancija in Jamstvo glede začeti od datuma nakupa .

Če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari,ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

Veseli smo, da vam pomaga s vračilo ali zamenjavo v roku 30 dni po prejemu izdelka, pod pogojem, da so vsi originalni embalaži in dodatke, ki so v prvotnem stanju.

O Povratnih Informacij:

Če niste prejeli element, ali pa se prikaže napake , prosimo, stik z nami najprej rešiti problema , običajno bomo odgovor sporočil v 24 urah.Prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, s slabo DSR brez komunikacije.Kot odgovoren prodajalec, mi imamo možnost, da odpravite vse težave, ki pomeni slabo ali fizična povratne informacije ne cenijo.

qc Preizkušen Enega Po Enega
Številka Modela N/A
Blagovna Znamka WLFYS
Laptop Ime Za HP
barve kot kaže slika
Garancija 180 Dni
Združljiv Blagovne Znamke HP/Compaq,
Vrsta Zamenjava
PN N/A
Postavitev / Črko SP/španski
Model G7-2000
stanje Nova
STANDARD Španija Standard

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni