Pogled Nevidna Primeru Generacije II Mark Strivings čarovniških Trikov Čarovnik Blizu Iluzije Prevara Metalism Klasičnih Igrač

Nov izdelek

€21.40

€25.48

-16 %

Na zalogi

Oznake:

magic, za toyota mark ii, magic box, magic trick, kocke, čarovnik triki strokovno, kocke set, big čarobno prevara, primer uporabe, moški magic toy

Opis:

Prvotni Pogled Nevidno Primeru je postal eno od standardnih naprav za obdelavo mentalist in čarovniki po vsem svetu.Pogled Nevidna Primeru je še vedno najbolj nedolžnih in normalno v videz vsakem primeru na trgu.Se uporablja za ta neverjetna naprava, so preveč, če omenimo.To je lahko več različnih pripomoček funkcij, kot katero koli drugo primeru njegove vrsti, kjerkoli na svetu in pika.No, zdaj je še bolj...

Zdaj, obstaja Generacije II .Hvala za čudežno preprosto idejo iz mojega prijatelja, Lee alternatorja marelli, obzorja na Pogled Nevidno Primeru lahko gredo dlje kot kdajkoli prej.

Kaj je novega, vprašaš?No, smo dodali dva preprosta (in povsem normalno), žepi za notranje zadeve.To je to.To se morda ne zdi veliko, vendar ko sem pokazala Generacije II (in le ena od novih možnosti za to), da je moj dober prijatelj Lee Earle, ko je prvič prišel ven, njegove obrvi dvignil in rekel: "Zdaj pa, da je zelo zanimivo." Dovolite mi, da vas draži lahko s samo nekaj možnosti.Kaj pa, če...

...bi lahko pokazali svoje gledalec je zložen listek v svojo vizitko primeru.So ime samo eno mestno številko.Sedaj odstranite zložen listek in, napisane na to je točno število se je imenovan.

...ste gledalec ime enega od ESP simboli in nato pokazati, da je napisana na samo zložen listek v svojo vizitko primeru.

...imate gledalec ime vse igralnih kart in vam pokažejo, da obstaja en miniature igralnih kart v svojo vizitko primeru -- to je njihove kartice.

...bi lahko izmenjave različne učinke je mogoče z zadevo, prav pred svojo publiko brez povišanja kateri koli sum, nikakor.

...bi lahko storili vse zgoraj (in veliko več), brez kakršne koli žep delo, dodatne skrite indekse ali lak za pisanje.Vse, medtem ko se v celoti obdan, close-up ali na odru.

Skoraj vse, kar je možno z izvirno Pogled Nevidno Primeru je mogoče z Generacijo II .Še vedno lahko **nohtov (ali boon) pisanje, ne gredice stikala, nakladanje in razkladanje klade, pogleda in pogled, dvojno pisanje, pridržite iz klade**, in še veliko več. 'Mehansko' rečeno, Generacije II deluje popolnoma enako kot izvirni Pogled Nevidno Primeru .Dveh dodatnih žepov, da vse našteto je mogoče, plus omogočajo več prostora za shranjevanje v primeru, ki pa omogoča večjo prožnost.To odpira povsem nov vista možnosti za zadevo, ki je že najbolj vsestranski v svetu.

Vaš Pogled Nevidno Primeru Generacije II prihaja z 20-strani priročnika, ki vsebuje celotno besedilo izvirnega Pogled Nevidno Primeru ročne, kot tudi osnove za učinkov, opisanih zgoraj, plus še veliko več.

Ni druge primeru, kot ga v svetu (razen, seveda, prvotno Pogled Nevidno Primeru ) in to je naprava, ki jih boste uporabljali.Za naprave kot vsestranski, kot dobro narejene, kot cunningly preprost, kot devilishly pameten, kot je enostaven za uporabo in kot elegantno nedolžen, to je ugodno v življenju!

"...ena od redkih naprav nosim s seboj povsod, kamor sem šel.In to je eden od bistvenih trikom priporočam vsem Mentalists."

- Bob Cassidy

"...eden od top ten stvaritve kdaj za delo mentalist."

- Docc Hilford

"...preprosto najboljši.To je bila z mano na dnevni osnovi.To je nikoli ni zapustila moje strani in nikoli ne bo."

- Garrett Thomas

"Za sprehod okoli, tam ni več dobro zasnovana orodja.To je končni denarnice uporabljati v kombinaciji z žep pisanje."

- Banachek

"...mojstrovina."

- Marc Spelmann

"Eden od najbolj uporabnih predmetov v moje orodje."

- Eric Medica

"...moja 'pojdi na' pokukati denarnice."

- Jeff McBride

Ne morem hvala moji prijatelji dovolj za pravi take lepe stvari o nečem, da sem izumil.In da sem obtožen odprave juiciest del ponudbo, zaradi promocije, tu so ponudbe v celoti, neobdelana:

"Pogled Nevidna Primeru, da je med najboljšimi pripomoček naprave kdajkoli razvila za mentalists.Medtem ko je bil v prvi vrsti namenjen kot pokukati naprave, to je kot nalašč za žep pisni obliki kot tudi krajo in nakladanje zložiti klade.V resnici, ta je, po mojem mnenju, najbolj močna in subtilna uporabo naprave.To je popolnoma nedolžen-pojavljajo vizitko primeru in je odlično narejene, da trajajo.

"Najboljši dokaz lahko dam na Pogled Nevidno Primeru, da je to ena od redkih naprav nosim s seboj povsod, kamor sem šel.In to je eden od bistvenih trikom priporočam vsem mentalists."

- Bob Cassidy

"Po vseh teh letih in toliko drugih, denarnice in primerih, stojim za moje originalno izjavo...Pogled Nevidno Primeru je ena izmed top ten stvaritve kdaj za delo mentalist.

"Poskusil sem tudi večina drugih pokukati, denarnice, da uporaba Znamke je originalno idejo.Billfolds, sekretar slog in še druge vizitke primerih, vendar vedno sem na koncu gredo nazaj na Pogled Nevidno Primeru .

Značilnosti Faza
Starostni Razpon Odrasli
Je Navodila, Vključena Da,
Spol Unisex
Vrsta Kocke Polje
Poreklo CN(Izvora)
Uspešnost Obliki Close-up Magic
Opozorilo Drugo
Velikost One Size
Blagovna Znamka ZQION
Material Vinil

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni