1Pcs Mini Steper Motornih Voznik Odbor Krmilnik Modul Odbor DC 5V-12V 2-faza 4-žična/4-faza 5-žice Za DIY

Nov izdelek

€4.16

€5.94

-29 %

Na zalogi

Oznake:

dm860h voznik, dc voznika motornih, 5 Faza, steper motornih odbor, koračnih motorjev krmilnik, voznik cnc tc, bldc motor voznik odbor, cnc nadzor, velik motor driver, akvarij ploščadi

Specifikacija:

Nove blagovne znamke

Območje napetosti: DC 5V-12V

Nazivni tok: ≤800mA

Moč Povratne Povezave Zaščita: da

Nad-trenutna Zaščita: da

Pregreje Zaščite: da

Fine izdelave in dobro izvedbo.

Enostaven za uporabo.

Dolgo življenjsko dobo.

Delovni Način:

1. Normal Mode 1: S1 start stop, S2 naprej in nazaj gumb, W2 potenciometer za nadzor hitrosti.Če mejne odprave, ki je potrebna, dva mejna stikala se lahko priključi na P3 pin, in motor gibanja gredi je nameščena z stikov, tako da motor bo reciprocate v kap med dvema mejna stikala.

2. Normal Mode 2: S1 naprej gumb start, S2 obrne gumb start, pritisnite kateri koli gumb, da končate.W2 potenciometer hitrost uredbe.Če limit stop je potrebno, dva mejna stikala se lahko priključi na P3 pin, tako da motor bo ustavil premika, ko se dotakne stikala, in motor se obrne po nasprotni je kliknjen gumb.

3. Jog Mode: S1 pritisne naprej vrtenja, sprosti ustavi, S2 stiskalnice prestavo vrtenja, sprosti ustavi, in W2 potenciometer prilagodi hitrost.Če je limit stop je potrebno, zgornji del stikala se lahko priključi na P3.

4. Samodejno povratno Način: S1 zažene in ustavi, S2 je obrnil, W2 potenciometer hitrosti, in W1 potenciometer prilagodi samodejno povratno korake.Po zagonu, se motor samodejno zažene in nazaj v število korakov, ki so prilagojene za W1.

Paket je vključeno:

1 x Koračnih Motornih Voznik Odbor

Opomba:

Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Vrsta Motorja Steper Motornih
Poreklo CN(Izvora)
Napajanje DC
Certificiranje NOBEN
Številka Modela Steper Voznika Motornih

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni