DM18GL Baterija Adapter za Dewalt 18V Orodje in Za Milwaukee 18V Ac Za Mojstra 19.2 Voltni Bateriji

Nov izdelek

€12.13

€12.77

-5 %

Na zalogi

Oznake:

18v dewalt, polnilec za meizu m3, milwaukee orodje, dcf887, dcb105, dewalt orodje, DeWALT, m18 milwaukee, polnilnik panasonic, 192v

DM18GL Baterija Adapter za Dewalt 18V Orodje in Za Milwaukee 18V Ac Za Mojstra 19.2 Voltni Bateriji

1: USB, ko je mobilni telefon je začasno zmanjkalo moči, lahko polnjenje polnjenje zaklad funkcijo. 2. Ta adapter lahko navedene litijeve baterije uporabljajte za mojstra 19.2 v orodje,in pustite, da ste Uživali extended run-time Li-Ionske Baterije, ki jih na vaš obstoječi 18V orodja. 3.Največja začetna napetost akumulatorja(merjeno brez obremenitve) je 20volts,Nazivna napetost je 18volts Obvestilo: Omogoča uporabo 20V MAX baterije in zamenjava baterij v večini baterij za Dewalt in za uporabo 18V li-ion baterije in zamenjava baterij v večini baterij za Milwaukee ,itd.Uporabite za Mojstra 19.2 V električnih orodij.Vrata USB za polnjenje telefonov in napajanje opreme, ki uporablja usb in USB postavka ni vključena .Ne morete uporabiti za električno orodje, baterija, polnjenje, ta tok ne bo fit intoany polnilnikov.Če morate zaračunati za svoje električno orodje, baterije ,prosimo, uporabite originalne polnilnike baterij.

Paket Vključuje

1x DM18GL ( Samo Tok, Brez Baterije )

Plačilo & Dostava: Element, ki bodo dobavljeni v 3 - 5 dneh po prejemu celotnega plačila.Številko za sledenje bodo na voljo.Prednosti: Vsi naši izdelki so povsem preskusili za varnost in kakovost, čas dobave: v 5 dneh, ko naročilo potrdite, Visoko kakovost in konkurenčne cene .

Povratne informacije: Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate .Mi smo vedno trdo delajo za 100% zadovoljstvo strank .Če ste zadovoljni z našo storitev in izdelek , prosim, pustite nas 5-star podrobne ocene in postive povratne informacije .Vljudno zahtevo za vas, da nas kontaktirate takoj, ko imate težave, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije ,tako da bomo lahko zbirajo vaše ideja, da bi naše storitve boljše in boljše .Vašo podporo in undering so za nas zelo pomembno .

Uporaba Standardna Baterija
Hitro polnjenje No
Številka Modela DM18GL polnilnik
Paket Da,
Zaslon No
Inteligentni Polnjenje No
Vrsta električni
Baterija Število 1
Blagovna Znamka LaiPuDuo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni