Rimless sončna Očala Ženske 2020 Letnik Oblaki Tassel Steampunk Ženska sončna Očala brez okvirjev Punk Očala Odtenki UV400

Nov izdelek

€3.53

€4.70

-24 %

Na zalogi

Oznake:

cyber očala sončna očala, robbot, sunglass brez okvirjev, 2020 sunglass, sončna očala lacoste 2020, corselet, 2020 sunglass ženske, 18 število, baby oblak, kul stekla

Informacije O Izdelku:

1、UV400 Zaščito: Nudijo UV400 zaščito za oči.To je treba imeti, ko greš ven.Sončna očala lahko učinkovito filter bleščanja odraža na soncu in zaščititi svoje oči pred dolgoročne poškodbe UV.

2、Velikost Izdelka: Okvir zunanji širina 146mm, objektiv širina: 60mm, objektiv višina 41mm, nos igrišču širina 15 mm, tempelj, dolžina 140mm; klasičnih sončna očala so primerna za obraze vseh starosti in vseh oblik.

3、Premium Material: sončna Očala so izdelana iz visoko kakovostnih AC materiala za trajnost.Primerna za moške in ženske, označite vaš edinstven način, primeren za vse podnebne in vremenske razmere.

4、Lepe in Praktične: Z strele v oblaku, design, sončna očala se lahko uporablja kot high-end modni dodatek, in se lahko uporablja tudi za vsakodnevno ujemanje.To je lepa in praktična.To je čudovit in praktično darilo za prijatelje in družino!

5、Široko Uporabo: sončna Očala niso le idealen za šport na prostem in dejavnosti, kot so hoja, kolesarjenje, vožnja, nakupovanje, potovanje in pohodništvo.

Specifikacija:

Objektiv material: AC

Okvir material: kovina

Ali polarizirani svetlobi: Št.

UV odpornost ravni: UV400

Slog: univerzalna

Objektiv barva: C1 zlato okvir sive, C5 zlato okvir postopnega modra, roza, C6 zlato okvir vijolična

Seznam Vsebine:

1 * Očala

Izdelek Slike:

Leče Material Polikarbonatne
Slog Rimless
Številka Modela Oblaki Sončna Očala
Spol ŽENSKE
Funkcija 2
Blagovna Znamka iSHINE
Ime Oddelka Za odrasle
Leče, Optični Atribut UV400
Funkcija 3
Funkcija 4
Funkcija 5
Postavka Vrsta Očala
Objektiv Višina --
Funkcija 1
Očala Tip Sončna očala
Objektiv Širina --
Okvir Material Polikarbonatne
Padec ladijskega prometa Podpora

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni