CkeyiN Superprevodnih Lepoto Stroj Obraz Zaostrovanje LED Luči Vibracije EMS Pomlajevanje Kože, Gubam Odstranitev Nego Kože Tool48

Nov izdelek

€48.26

€92.82

-48 %

Na zalogi

Oznake:

CkeyiN, obraz izdelka, emsculpt, gel za masažo pad, oxygeneo obraza stroj, dhl, naprava led, industrijski pralni kozmetični, rejuven kože naprave, anti aging strojev

SKU: MR547

Multifunkcijski superprevodnih lepota aparati Obraza Mesotherapy Electroporation RF Radio Frequency LED Foton Lifting Obraza Privijte Gubam Odstranitev Nego Kože Obraza Massager

Opis:

1."Morski pes glavo" legendarni design, ikona matrika oris.Diamond-encrusted design na hrbtni strani je luksuzni oddih, s 8 tehnike in 5 načinov za celovito nego kože.

2.Multifunkcijski superprevodnih lepoto apparatust, poudarek uvoz electroporation, iglo-brezplačno mesotherapy, radiofrekvenca trenutno RF, mikrovalovna impulzi, in tako naprej nasvet tehnologije, omogoča sinhronizacijo rešiti več let težave, in sijočo kožo naravno mlade barvo!

3.①VR:Vibracije način

Somatosensory: visoka frekvenca vibracij

Načelo: Masaža kože z visoko frekvenco vibracije, ki lahko pomaga, da koža bolje absorbira bistvo in druge lepote tekočine, in lahko zmanjša intenzivnost stimulacije drugih funkcij; da se koža bolj elastična.Se lahko uporablja vsak dan.

②LED:terapija s Svetlobo način

Somatosensory: Brez, nekoliko jarek, prosim, zaprite oči, ko z uporabo elektrod površine naj se več kot 5 cm stran od kože, in se lahko uporablja vsak dan.

Načelo: Za nadzor valovna dolžina in energija svetlobe, ki ga proizvaja različne optične zdravilnih učinkov na kožo, tako, da spodbujajo beljenje kože, anti-inflammatory in anti-akne učinkov.

【Rdeče svetlobe 】:valovna dolžina 640nm

Rdeča je najbolj prodorno barvo.Rdeča svetloba ima večjo možnost, da prodre skozi tkiva kot pri drugih valovnih dolžinah barvne svetlobe, in ima učinek segrevanja na koži in sluznicah.Rdeča luč bo spodbujala pretok krvi, pospeši krvni obtok, izboljša človeško celično vitalnost, izboljša presnovo, spodbuja proizvodnjo kolagena vlakna sintezo in povečanje elastičnosti kože in lesk.

【Vijolično svetlobo】:valovna dolžina 423nm

Vijolična svetloba je miren barve in je ovrednotena kul barve.Vijolična svetloba lahko zavirajo izločanje olja, zmanjšanje vnetja in sterilizacijo, odpraviti akne bacilli, in zdravljenje aken in brazgotin.

【Zeleno luč】:valovna dolžina 531nm

Zelena luč je najpogostejša barva v naravi in se šteje kot nevtralne barve.To je učinek uravnovešenje in ustalitev, in lahko izboljša kožo hrapavosti, gube, ogrcev, aken in akne, ki jih povzročajo utrujenost in duševnega stresa.

【Barva svetlobe】

Primeren je za ljudi z različnimi kože polepšanje potrebe.Dolgotrajna uporaba lahko izboljšajo težave s kožo do določene mere.

③EMS:Micro električni tok način

Somatosensory: rahel dotik, kislo in mravljinčenje

Načelo: lahko se sprostite mišice, krč skozi električni tok stimulacije, povečati telesno vadbo, zmanjšanje in preprečitev mišične atrofije, poveča lokalni pretok krvi in mišic prekvalifikacijo.Uporabite šibkega toka za spodbujanje mišice in limfe, pogodbe mišice, doseči učinek, zmanjšuje edem in dviganje in zaostritev; uporablja se lahko vsak dan.

④UP:90KHz RF načinu

Somatosensory:rahlo akupunktura občutek, kožo ogrevanja iz notranjosti

Načelo: uporablja RF radio frekvenčni valovi, ki so neposredno prodrejo v kožo, in ko je impedanca nastala z kožo, se uporablja radijske frekvence valov lahko tudi, da celice, molekule, ki proizvajajo močna resonanco vrtenja (na red milijonkrat na sekundo) za ustvarjanje toplotne energije za doseganje kolagena, tkivo ogrevanje in maščobne celice, ogrevanje je, da temperatura v spodnji plasti kože, se dvigajo v trenutku.S stimulacijo dermis bo prineslo instrument za takojšnjo kolagena zaostrovanja in stimulacijo kolagena regeneracijo.Visoko energetsko impulzni svetloba je zelo dobro dviganje in zaostrovanje učinek.Učinkovito izboljšajo obrazne konture; priporočljivo je, da uporabite 1-2 krat na teden.

⑤RH:Ritmično mikro-električna masaža način

Somatosensory: občutek kovanje in gnetenje

Načelo: Prekinitvami električnega impulza je masaža funkcijo, ki uporablja frekvenca impulza interval za doseganje masaža učinek masseurs in spodbujanje microcirculation; priporočljivo je, da uporabite 1-2 krat na teden.

4. Priporočljivo je, da uporabite ga za 10 minut naenkrat, in to bo samodejno ugasnil po 5 minut power-on, in nato znova zaženite in ga uporabljajo za 5 minut, se samodejno izklopi.

Naslednje osebe, ki so prepovedane za uporabo:

1. Ljudje, ki uporabljajo medicinsko opremo.

2. Nosečnice in doječe ženske.

3. Občutljivo in krhko kožo, alergijski dermatitis, vnetje kože, brazgotine, ekcem, opekline, plošče, itd.

4. Bolniki s prirojeno bolezen srca.

5. Ljudje z obraza živčne motnje.

6. Tisti, ki so bili obraza plastični operaciji ali sprejme vgrajeni operacijo.

Poreklo CN(Izvora)
Blago Certifikat Kakovosti ce
Številka Modela MR547R
Blagovna Znamka CkeyiN
Funkcija Galvanski Ion +/-
Vrsta Drugo
Proizvodni proces, Stroj, Ki
Material Plastični
Vir Napajanja Polnilna Baterija

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni