5KW 12V/24V Avto Diesel Zraka Parkirni Grelec Nizka raven Hrupa Z Daljinskim upravljalnikom LCD Monitor za RV Avtodom Tovornjak Priklopnika Čolni Grelec

Nov izdelek

€48.41

€57.63

-15 %

Na zalogi

Oznake:

avtodom oprema, dizelski bojler, 12 v, zrak dizelski grelec, avtodom rv, grelec dizelski grelec 2kw, dizelski grelnika zraka, 12 v, grelec, silikonske žogice v penis, dodatno prikolico, zrak šok

5KW 12V/24V Avto Diesel Zraka Parkirni Grelec Nizka raven Hrupa Z Daljinskim upravljalnikom LCD Monitor za RV Avtodom Tovornjak Priklopnika Čolni Grelec

Značilnosti: 1. Gorivo grelec lahko zagotovi vir toplote za avto, izboljšanje temperatura v notranjosti avtomobila, in predgrevanje motorju, hladilne tekočine, da se prepreči obrabe motorja pri nizkih temperaturah.Ugodno za avto odtajevanje notranjosti, avto start in avtomobilsko steklo meglo odtajanje.

2. Nizka raven hrupa, zmanjšanje hrupa in minimalen hrup.Daljinski upravljalnik lahko na daljavo nadzor dizel grelnika zraka za predogrevanje in prilagoditev.

3. Nizko goriva in nizko porabo energije, primerna za dolgotrajno delovanje.LCD-zaslon lahko jasno prikazati teče stanje stroja, lahko nastavil, da začnete in zaustavite in lahko prilagodite olje glasnosti, hitrosti vetra in temperature.

4. Kompakten in enostaven za namestitev.Kompakten design je mogoče uporabiti v različnih majhnih prostorih in se lahko odstrani za nova vozila, ko je bilo vozilo nadomesti.

5. Primeren za vse vrste dizelskih mehanske vozila, kot so avtomobili, tovornjaki, avtobusi, avtodomov, tovornjake, avtodome, počitniške prikolice, gradbena vozila, plovila, itd., uživate toploto v mrzli zimi.

Specifikacije:

Material: kovina in plastika

Barva: rdeča in modra

Air outlet tip: eno luknjo

Velikost: približno 37*25*30 cm/14.57*9.84*11.81 v

Napetost: 12V / 24V (neobvezno)

Moč: 5000W

Gorivo: diesel

Celotno opekline oceni: 100%

Poraba goriva: 0.1 L-0.48 L

Delovna temperatura: -40°C ~ 80°C

Seznam Vsebine:

1*Zračni Grelec

1*Filter

1*Sesalni Cevi

1*Vtičnico Cevi

1*Izpušne Cevi

1*Dušilec

1*Daljinski Upravljalnik

1*Montažni Komplet

1*Uporabniški Priročnik

• Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po plačilu zbriše.• Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.• Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.• Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Država Čas Dostave(Po Pošti Letalom)

Plačilo :

• Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT, Bančno Nakazilo , QIWI Denarnice, WebMoney , Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.• Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila• Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

• Povratne informacije strank je za nas zelo pomemben.• Prosim, pustite 1 minuto, da stik z nami, PREDEN se odpravite slabo povratnih informacij, smo bo rešila problem pozitivno in storiti vse, kar moremo, da bi si zadovoljen,• če obstaja kakršen koli problem z vašega nakupa.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Naše uradne ure so :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor med holidaysOur Nalogi:1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja .3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Ime Modela avto grelec
Postavka Premer 0.0cm
Blagovna Znamka AUTOECHO
Celotno opekline stopnja 100%
Postavka Vrsta Ogrevanje & Ventilatorji
Postavka Dolžina 37cm
Moč 5000W
Element Teža 1.0kg
Napetost 12V
Posebne Funkcije Parkirni Grelec Zraka
Poreklo CN(Izvora)
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Postavka Višina 30cm
Vrsta avto grelec
Element Širina 25cm
Preklop Vrsta LCD Stikalo
poraba goriva ZA 0,1 L-0.48 L
Vrsta Materiala Gorivo Grelec Zraka
Goriva Diesel

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni