Prenosni Pet Steklenico Vode Zložljive 8 oz 16 oz Voda Pitna Pokal Razpršilnik Neprepustna Zunanji Napajalni Psi, Mačke Hoja Šport Potovanja

Nov izdelek

€3.54

€3.73

-5 %

Na zalogi

Oznake:

500 ml posoda, pes vode bottl, pet bottl, pes gourd, 350 vode, šport prenosni hišne vode, 16 oz pokal, 16 oz pokal, skodelice prenosne vode, pes bottl

Kako lahko poskrbite, da vaš pes ostane hidrirani, medtem ko ste na poti?

MOSODO prenosni 2 v 1 hišne potovanja vodo skledo ponuja odlično rešitev za izročiti vaš jjeza pijače na dolgo vozi ali hodi. * Steklenica ima plastično posodo, ki gub več sama, zaradi česar je zelo kompaktno in enostavno, da bi pri vas, ni treba, da nosite okoli ločeno posodo za pitje. * Traja precej manj časa, da dušenja vaš kuža žejo, in vam nudijo vaše mladičev natančno količino vode vsako uro od 8 oz/ 18oz zmogljivosti. * Lahko se odločite, da zaprite sponko po posodo, ki je napolnjena z vodo, ki jo stiskali, in se prepričajte, da vaš kuža dobi svežo vodo iz steklenice vsakič, ko on/ona pijače.Steklenička, ki prihaja v majhnih velikosti, ki se prilega v večini pokala in prihaja z kavelj za enostavno prenašanje.

Značilnosti:

1. Removable top je mogoče oprati in privezati za večje steklenice vode.dovolj za na prostem hojo,pohode v tujini.

2. Kompakten steklenico vode je super za hojo in potujejo z vami psa. 3. Enostavno: To pet plastenka je tako priročna, da jo lahko samo opravi kot redni steklenico in ni potrebe, da se spusti napajalnega na tla, da vaš jjeza pijačo.

*O Povratne Informacije

Zavezujemo se, da bomo vaše popolno zadovoljstvo.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate preko Orgon.si sporočil, če obstaja kakršen koli vprašanje.Če ste zadovoljni, prosim, naredite nam uslugo, da pustite 5 zvezdic postive povratne informacije po prejemu element. *O Ladijski Bomo ladjo iz ASAP po plačilu izbrisani.Vse poškodovane predmete, mrtev ob prihodu & pomanjkanje terjatve mora biti izvršeno v 24. urah po dostavi ali trditev se lahko razveljavi. *O Plačilu sprejmemo samo neposrednih plačil online.Naročila dopolnjene v roku 48 ur ali manj, bodo prejeli prednost v našem obdelave oddelek.Prosimo, da konča svoje plačilo v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, ali da bo prekinil sistem samodejno.Prosimo, preverite, ali se naslov za dostavo in kontaktni podatki pravilni in popolni. *Pomembno opozorilo Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko vas poberem predmet up – ne mešaj jih za dodatne dostava.

Uporaba Na prostem, Šport, Pohodništvo, Potovanja, Hoja ali Vsakodnevno uporabo
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Psi
Uporablja Pes Pasme Univerzalni
Sezona Vse letne čase
Postavka Vrsta Steklenice Za Vodo
Funkcija Prenosni
Ciljno Občinstvo Pes, Mačka, Kuža, Kužek, Mucek ali druge domače živali
Primerno za mačke in psi
Slog Steklenica Za Vodo S Filtrom Ali Brez Filtra
Material Plastika,ABS+PC
barve Zelena, Rdeča, Modra, Rumena, Roza
Glasnost 500 ml

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni