Eworld Novi Mini Avto Parni Vlažilnik Zraka Čistilec 12V Svež Vonj Difuzor Eterično Olje Difuzor Aromaterapija Megle Maker Fogger

Nov izdelek

€6.17

€9.63

-35 %

Na zalogi

Oznake:

za avto dišave, električni oljni gorilniki, kitara sončnem zahodu, aroma lučka za olje, suho in mokro robot sesalnik, led tablice avtomobila, avto xiaomi, flat polnilnik plošče, fogger, fimei air aroma

zraka čistilec, urad čistilec zraka,zračni filter čistilec zraka čistilec za dom,zraka vlažilnik,ultrazvočni vlažilnik zraka,zraka vlažilnik aromo difuzor,увлажнитель воздуха,увлажнитель,humidificador,diffuseur huile essentiel

Spoštovani Kupec, Dobrodošli v Naši spletni Trgovini,se Vaše Razumevanje Bo Zelo Dobrodošel!

Specifikacije: Voda rezervoarja: 50 ML.Delovna napetost: DC 12V.Delovni Tok: 130mA - 150mA.Frenquency: 1.5 W - 2W.Spray obseg: 25ML/uro.Funkcije: Auto izklop, Prenosne, Trpežne

Material : Plastika, ABS, Elektronski deli

Barva : Vijolična, Modra, Zelena, Roza

Posebne funkcije : Vlaženja, Aromaterapija, Čiščenje Array

Package Seznam:

1 x Avto Vlažilnik, 1 x Goba ( Rezervni Del ), 1 x angleški Priročnik

Eworld Novi Mini Avto Parni Vlažilnik Zraka Čistilec 12V Svež Vonj Difuzor Eterično Olje Difuzor Aromaterapija Megle Maker Fogger

Opomba: Ko bi od nas, ruski kupci morajo ponuditi polno ime prejemnika; uporabljati jo Je treba po avto start up, je prepovedano uporabljati v primeru pomanjkanje vodnih virov; Prosimo, uporabite to pod temperaturo 0-45 ° C; Prosimo, da se prepreči stik z otroki; Kadar izdelek ne uporabljate, odstranite vtikač v času, potegnite ven vso vodo in ga postavite v suh prostor.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti 5 ZVEZD, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

Vaš Satisfication in Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, fell prosimo, da nas kontaktirate, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vaše težave.

1) DOSTAVA po celem SVETU.. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2) S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, kupce, ki bodo odgovorni za vse lokalne davke in druge uvozne takse.

3) Naloge, ki se obdelujejo v obljubljeno dni po plačilu preverjanje.

4)Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslovi se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

5) slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za naš zgolj kot referenca.

6) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

7) Če je niste dobili vašo pošiljko v 39 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

8), lahko sledite številko za sledenje ali lahko vidite, sledenje podatkov iz vaše naročilo online .

1) sprejemamo Ali Zahodne Unije, TT, PP in plačilni procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti izvršeno v 7 dneh od naročila.

Vrnitev & Vračilo

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, bo na kupca stroškov.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in številko naročila.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO WINNINNG ZNESEK PONUDBE, razen ladjar stroškov, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.

1) 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2) Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

увлажнитель воздуха,difuzor vlažilnik,eterično olje, difuzor,aroma difuzor,humidificador,diffuseur huile essentiel,umidificador,humificador,umidificador de ar,aroma difuzor

Vlaženje Zmogljivosti 300 ml/h
Razvrstitev Spray steklenico
Tip Vtiča Drugo
Moč (W) 1W
Tip 2 Nočne Aromaterapija Razpršenega
Vrsta Napajanja Vozilo Napajanje
Vrsta Aromo, Ki Gorilnik
Uporaba 10㎡
Uporaba Področje Avto Polnilec
Zmogljivosti 1L
Način Uporabe Tip Tipkovnice
Material Plastični
Megle Izhod (galono / dan)
Proizvodnja Aromaterapija Ploščo
Blagovna Znamka Eworld
Napetost (V) 6V
Kozmetični Funkcija Vlažilni
Številka Modela E-04M

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni