Foto Album Srčkan Cvet samolepilni Film, ki pokriva Foto Album DIY Insterest Belo Kartico V Foto Albumu 3 4 5 6 7 palčni Zbirka

Nov izdelek

€14.03

€23.01

-39 %

Na zalogi

Oznake:

album igra s kartami, album photoalbum album, photoalbum album, album veziva, foto albumov 1015, trgovina kartico album, instax album dnevnik, album fotografij, primeru hd ide, album photo album

Foto Album Srčkan Cvet samolepilni Film, ki pokriva Foto Album DIY Insterest Belo Kartico V Foto Albumu 3 4 5 6 7 palčni Zbirka

Značilnosti: Uporabljajte papirja, kot material za shranjevanje fotografij različnih velikosti 6 cm ali 5 palcev lahko imajo 80 listov Papirja notranji strani, lahko napišete svoje razpoloženje in čustva, Snemanje full Lepe spomine videz, fine izdelavi, je posebej primeren kot darilo za prijatelja, A zelo privlačno Božično darilo Specifikacija: Notranji strani: papir + pp film Album dolžina in širina: je 23,8*22.8*3cm (strani volumen je malo napaka) album, ki ima 20 strani, 25 strani, ki imajo različne cene, 1 stran, ki ima 2 strani, in na obeh straneh se lahko držite fotografije Odprite notranji film, lahko napišete znotraj, počakajte za pisavo, da se posuši, nato zaprite film Lahko imajo 3 cm, 4 cm, 5 cm, 6 cm, 7 palčnim fotografije, film vstopnice, vozovnice, itd.Velikost izdelka: 22.7*23.5*3cm Eno wegith: 550 g Svoboden-leaf album 6pcs 3-palčni foto na eni strani 4pcs 4 palčni foto na eni strani 2pcs 5/6 palčni foto na eni strani 1pcs 7-palčni foto na eni strani

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova .

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Poreklo CN(Izvora)
Obleka za fotografijo velikosti 3 4 5 6 7 palčni fotografije
Slog Loose-listov Foto Album
Album Velikost 22.7*23.5*3cm
Zavezujoče Primeru Zavezujoče
Velikost 7 inch
barve 8 izbira
Album strani 25 strani/20pages
Teža 550g
Foto Skladiščenje Količine, 81 -100 listov
Uporaba Splošno Foto Album
Številka Modela HG-HD-PA-030
Vrsta Lepljive Tip
Kritje Materiala Papir
Material Papir / PP film

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni