TMC-6000 110-240V Vodnik Železniškega Thermoregulator Digitalni Temperaturni Regulator Termostat za Hlajenje, Ogrevanje Nadzor Temperature

Nov izdelek

€12.13

€15.76

-23 %

Na zalogi

Oznake:

fan coil termostat wifi, din termostat, w1209, termostat hladilnika digitalni, nadzor temperature, toplotne imag, thermoregulator za toploto, termostat, digitalni termostat controler, zamrzovalnik nadzor temperature

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

V eno smer temperaturni regulator lahko nastavite kot "hlajenje" ali "ogrevanje", z 10K splošno NTC thermistor za nadzor temperature, nadzor v eno smer rele (NO, NC) izhod.To se pogosto uporablja v različnih naprav za hlajenje in ogrevanje situacijah.

Pod hladilno način, izhod odpre, ko je temperatura nad (nadzor temperature vrednost + donosnost razlika) in se ustavi, ko temperatura na nadzor temperature vrednost.V okviru ogrevanje, proizvodnja odpre, ko je temperatura pod (nadzor temperature vrednost - donosnost razlika) in se ustavi, ko temperatura na nadzor temperature vrednost.

Nastavljiva temperatura nadzor vrednost in donosnost razlika vrednost popravek funkcijo za izmerjene temperature odklon.Sprejme DIN vodnik tip tirov, namestitev, enostavno in hitro namestiti.Sprejme advanced design izolacijo napajanje, ki zagotavlja krmilnik deluje stalno, zanesljivo in neprekinjeno prikazan, ko je napajanje spremembe med 100V~250V ADC.

Ena od poti 10K NTC senzor temperature vhod in en način, NE & NC izhod.Premik med hlajenje in ogrevanje z načini prikaz temperature.Zamude zaščito kompresorja in power-down pomnilniško funkcijo za zaščito.Temperatura zaznavanje črto bi lahko bilo povezano s splošno žice za 100 metrov.Nastavite parameter za ohranitev dolgoročni spomin power-down.

OPOMBA: max obremenitev sedanje tega izdelka je 10A, prosimo zagotovite, da so emisije (okoli 6A) med dolgotrajno uporabo povečati uporabo času.Parametrov in nastavitev v uporabniškem priročniku, so tisti, ko je obremenitev poveže na NI konec.Če povezava na NC koncu je potrebno, prosimo, nastavite ustrezno.

Barva: Kot prikazano

Material: Kovina + PC

Sonda Model: Kaplja Vode Sonda

Namestitev: Način Standardu DIN rail namestitev ali fiksno namestitev

Zaslon: 22 * 11 mm 3-Mestno LED Zaslon

Napajanje: ADC 110-240V

Moč: 2W

Gumbi: Pritisnite-tip Membranska Tipkovnica

Vhod: One-way (10K)NTC thermistor temperaturni senzor izhod, merilno območje od -50 Celzija ~120 stopinjah Celzija

Izhod:

1. Ena od poti rele Dotik-spot je za hladilno močjo in NC Dotik-spot je za ogrevanje izhod.

2. Trenutne zmogljivosti proizvodnje Dotik-spot je 5A omejevalnih obremenitev in 1A od induktivna obremenitev.To lahko nadzor nad 1000W električnega ogrevanja ali električni motor ali vodo črpalka 200W.AC kontaktor je potrebno povečati zmogljivosti za večje obremenitve.

Delovna Temperatura: -10 Stopinjah Celzija~50 Celzija

Merilno Območje: Od -50 Celzija~120 Stopinjah Celzija

Nastavitev Območje: Minimum Omejitev: -45 stopinjah Celzija~nadzorovani temperaturi, Največja omejitev: nadzorovani temperaturi~110 stopinjah Celzija

Nadzor Temperature Donosnost Razlika: 1~30 Stopinjah Celzija

Zakasnitev: 0~300S

Odstopanje Popravek: -25~25Celsius

Postavka Velikost: 93 * 55 * 44 mm / 3.66 * 2.17 * 1.73 palčni

Element Teža: 84 g / 2.96 oz

Package Seznam:

1 * Temperaturni Regulator

1 * NTC(10K) Temperatura za Zaznavanje Line

1 * Uporabniški Priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Max Merjenje Temperature 120°C In Nad
Velikost Zaslona 1.9 Cm & V
Slog Stoji Postaja
Vrsta Prikaza Digitalno
Teorija Temperatura Diktafon
Blagovna Znamka TIANXUN
Številka Modela Temperaturni Regulator
Uporaba Industrijska
Vrsta Napajanja Polnilnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni