Za Harman/Kardon Pojdi+Play Stereo Bluetooth Zvočnik Prenosni Zunanji Zvočnik 19V 3.42 A AC DC Adapter za Polnilnik

Nov izdelek

€11.64

€12.52

-7 %

Na zalogi

Oznake:

zvočnik brezžični, altsvoz bluetooth, polnilnik baterij lp-e6, igre master sistem, harman, harman kardon, d tapnite moč, eurorack modul, harman kardon pojdi, bas zvok

Za Harman/Kardon Pojdi+Play Stereo Bluetooth Zvočnik NAPAJALNIK 19V 3.42 Napajanje Polnilnik Z AC Kablom

Opis Izdelka

To Napajanje AC Adapter za Polnilnik je namenjen za Harman/Kardon Zvočnikov Sistemov in ponuja 65-Watts, ki je dovolj za napajanje in polnjenje vaš prenosnik v celoti meri in omogoča upravljanje sistema iz električne vtičnice.Ta AC Adapter 65W Polnilnik omogoča še več svobode, da varno in hitro polnjenje vaše zvočnika naprave z razširjeno skupna dolžina kabla do 12-stopala.in tudi Led indikator, da vidim, če svojo priključen na električno omrežje, in ima vse kvalitete zaščite pred čezmerno polnjenje itd.in ima UL Certificiranje, da jo potrdite, ne boste našli boljši način, da ostanete na poti in pripravljen za kar prihaja vaš način.

Podrobnosti o izdelku: · Deluje z Harman/Kardon Pojdi+Play prenosni zvočnik · Priključite in napolnite udobje povsod, kjer je moč je na voljo! · Indikator LED na enoti, ko je vklopljen, · Skupna Dolžina Kabla Podaljša za 12 stopala.

Paket Je Vključeno:

IZBERITE NE, NAPAJALNI KABEL ,SAMO POŠLJITE 1PC ADAPTER SAMO

IZBERITE DODAJ AC Kabel ,pošlji 1PC adapter z 1PC napajalni kabel

Značilnosti

: AC100-240V (po vsem svetu) Izhodna napetost: 19V - 3.42 A ( fit 19v 3a ) Postavka Vključuje: AC Adapter in Napajalni Kabel, Vtičnice: 3-Vile Power Led indikator - UL CE, FCC RoHos Certifikatom.Deluje kot pristen del, 100% OEM Združljivi.

OPOMBA : Samo zamenjava za Harman/Kardon Pojdi+Play nov model 19V 3a ,

če je vaš originalni napajalnik izhodni podatki ne 19v ,nekateri modeli so 18v , pleasse ne da , samo stik z nami ,pokaži mi svoj stari tok .potem bomo izbrati pravega za vas imamo tudi 18v adapterji za Harman/Kardon Pojdi+Play .

Uporaba Preklapljanje
Blagovna Znamka Magnetbest
Povezave Namizje
Izhodna Vrsta DC
DC Vtič Velikost
Izhodna napetost 19V
Številka Modela EU

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni