3,7 V 503055 1000mAh Bluetooth zvočnik snemalnik zvoka polnjenje velika kapaciteta litij-polimer baterija za Polnjenje Li-ion Celice

Nov izdelek

€5.24

€9.70

-45 %

Na zalogi

Oznake:

baterija za n9100, 1000 mah baterija, velika litij-polimer baterija, 3.8 v li polymer baterija, 1 lipo celico, baterija za dc35, 523450 baterije, li polymer baterija 3, 7 v 250mah, 2900mah telefon baterija, 852540 baterije

Dobrodošli V Naši Trgovini, Če potrebujete p najem, da bi,Hvala!Nasveti: Zdravo,prijatelj,prosimo, upoštevajte,Če um ne kupujejo,upam, da boste lahko razumeli,Hvala! 1. Preden se odločite za nakup prosimo, da potrdite vašo napravo, ali podpreti ta batteryBattery model je sizeas dolgo, kot primerne velikosti lahko. 2. Baterije Napetost 3,7 V-4,2 V, so normalBattery Velikost in Zmogljivost je napaka rangeBut bomo lahko našli primernega za vas. 3. Najbolj vrste baterij niso poškropiti Baterije ModelVoltageCapacityetc., NE trgovina na Drobno BoxPacked Varno v Mehurček Vrečko. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. Če ta element z vtič ne pozabite, da nam poveste, kakšen plug ste wantotherwise bomo poslati predmet, brez priključek za vas.Značilnosti: 1. 100% čisto nov. 2. Visoko kakovost in visoko zmogljivost. 3. Vgrajeno zaščito vezja PCM za preprečevanje nad polnjenje ali več praznjenje. 4. Paket vključuje: 1 x KOS litij-polimer baterija za Polnjenje.Aplikacije 1. Baterijo je opremljen z zaščitno ploščo, ki ima funkcije, ki preprečujejo nad polnjenje, nad praznjenje, glede na trenutne, kratek stik, itd.. 2. Ta izdelek je v glavnem uporablja za MP3, MP4 MP5 Navigator GPS, PSP Bluetooth Igrače DVR Zvočnik Mikrofon Diktafon Mobilni Telefon v Sili Napajalni Tablični RAČUNALNIK, Mobilni Telefon ali DLANČNIK FOTOAPARAT Power Bank DVD EVD Pametne Ure, E-knjige, Zvezek Helikopter Elektronskih Cigaret in drugih elektronskih naprav.

Uporaba področje: MP3,MP4,Bluetooth zvočnik, mini kamera, diktafon, lokator, tracker in drugi splošni namen baterije Več velikosti in zmogljivosti, se prosimo obrnite na službo!Baterija z zaščitno ploščo (da se prepreči obremenjenost / nad razrešnica / kratek stik / nad-trenutna zaščita) vrsta Baterije: litij-polimer baterija / baterije za ponovno polnjenje Napetost: nazivna napetost 3,7 v, Polno napetosti: 4,2 V Kapaciteta: 1000mAh (izdelek, poln resnična moč) Teža: 12g velikosti Baterije: debelina 5* širina 30* dolžina 55mm 4.25v2.75v0.5A Za druge velikosti baterije, se prosimo obrnite na službo, baterije velikosti diverzifikacijo, so na voljo!

Ta baterija je lahko povezana z vtič: (potrebe, da bi sporočilo število svečke lahko)

Litij-polimer baterija aplikacije :

Mobilno napajanje, avto navigacija, MP3, MP4, MP5 brezžične miške, kartice, zvočniki, razor zaslonu mobilnega telefona proso PSP Zgrajena v baterije zunanje napajanje, tablični RAČUNALNIK, prenosni DVD Laptop baterije, Brezžični spremljanje oprema , Medicinska oprema , Različni Instrumenti in Aparati, LED Žarnice, prometni znaki, majhen prenosni električni gospodinjski aparati, električno orodje, igrače avtomobilov, vse vrste DIY instrumentacije, detektorji kovin, letalskega, železniškega, vojaškem in drugih področjih.

Naš dolgoročni debelo litij-polimer baterija proizvajalcev neposredno cenovni popusti

Druge dolgoročne Sluga obdelave litij-polimer baterija izdelkov.

Plačilo 1. Prosimo, da plačilo asap , potem bomo lahko poskrbeli pošiljke za vas asap. 2. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov , in kupci, ki so odgovorni za carine.Dostava: 1. Elemente, ki bodo dobavljeni z Register Air Mail, da boste čim prej. 2. Baterija bo vse test, preden se uspešno pošiljanje logistiko . 3. Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, in podrobne In prosim, ponujajo nam vašo telefonsko številko in zipe kodo za zagotovitev post office lahko pridete. 4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni(ruski 90 dni, Brazilija 120 dni) s plačilom, prosimo, kontaktirajte usWe bo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Vizitke 1. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, pustite sporočilo, ki nam Bomo odzvali o 1-2 delovni dan . 2. Prosim, ne uporablja spor v roku 60 dni(ruski 90 dni, Brazilija 120 dni), recimo, da dober poslovni odnos. 3. Vaše mnenje je zelo pomembno, se nemudoma obrnite na nas, Preden boste želeli, da bi nam nevtralne ali negativne povratne informacije , tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Tovarne:

Blagovna Znamka yorwats
Za ponovno polnjenje Da,
Številka Modela Polimer baterija
Storitev Trgovina garancija
Uporaba MP3 / MP4 Predvajalnik
stanje 100% Nov
Količina 1PCS
Funkcija Polnilna Baterija
kraj izvora Kitajska
Vrsta Standardna Baterija
Paket Da,
Napetost 3.7V
Zaščita pcb

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni