Žično Mini Računalnik, Zvočniki Bass Rogovi za Prenosni računalnik, Namizni Telefon 6W Močan Zvočnik USB, AUX Multimedia Audio Zvočnik

Nov izdelek

€8.73

€14.08

-37 %

Na zalogi

Oznake:

talna stojalo za zvočnike, mini pc okno 10, avdio avto, moški računalnik, mp3 predvajalnik, amazon bluetooth zvočniki za prenosni, bluetooth zvočnik, zvočnik, igra prenosni računalnik, stick usb

OPOMBA:

Zvočniki potrebe USB in AUX vtičnice za dostop do računalnika hkrati za delo, AUX priključek za avdio izhod, USB vtič za napajanje, če so govorci ne delujejo, se obrnite na prodajalca na prvi čas, namesto zaskrbljeni, vrednotenje, obravnavali smo problem v času, zahvaljujemo se vam za sodelovanje.

Značilnosti izdelka:

1.Združljiv z večino sistem naprave: potrebujejo Le vrata USB za polnjenje, zvočnik je združljiv z vsemi 3.5 mm audio vmesnik napravami, kot so namizni računalniki, prenosni računalniki, mobilni telefoni, MP3, MP4, itd. 2.Profesionalno zasnovan akustični votlini struktura: Prostor, stereo sound design vam omogoča, da uživajo visoko kakovost zvoka. 3.360° povečalo na tleh: Predvajanje glasbe je, bas ojačevalec nenehno vibrira navzdol, na nizkofrekvenčne zvoke s pomočjo namizja, in 360° širi okrog. 4.Bass boost tehnologija: Avdio Tehnologija Vezja + Fizične Akustični Tlak Resonančni Design; Majhni zvočniki zagotavljajo tudi neverjetno bas in močan stereo. 5.Močan in neverjeten stereo zvok: Full-range high-fidelity dual zvočniki,reprodukcijo zvoka v živo.

Informacije o izdelku:

1.Visoka kakovost žice: Visoko prevodnost bakra jedro žice, da se prepreči slabo vizitko, izboljšanje obrabe in odpornost proti koroziji, in bolj stabilen. 2.Prilagajanje glasnosti: Roller-nadzorovano za prilagajanje glasnosti, priročen in enostaven za uporabo. 3.2 x 4Ω 3W visoke kakovosti rogovi: Zvok je mehak in kakovosti zvoka, je jasno. 4.Vrhunski materiali: Brizganje ABS materiala,zaletavali ne bo škode zvočnika: 5.Simple design, enostaven za namestitev in uporabo: Dva zvočnika, ki lahko dajo ločeno 90 cm,dolžina kabla je 130 cm.

Package:

1 par zvočnikov v polje

Podpora APP No
Izhodna Moč 5W
Število Zvočnika Ohišje 2
Blagovna Znamka SKYPANDA
Avdio Crossover Celotno Območje
Funkcija Predvajanja mp3
Nepremočljiva No
barve Črno-Srebrna/Bela-Srebrna/Črna-Zlata/Bela-Zlata
Zaslon No
PMPO 6W
Vrsta Zvočnika Računalniški Zvočniki
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Kanali 2 (2.0)
Številka Modela NEBO-304
Vgrajen Mikrofon No
Glasovni nadzor No
Dolžina Kabla 130 cm
Baterija No
Funkcija Predvajanje Video
Zvočniki razdalja 90 cm
Podpora Apt-x No
Vir Napajanja DC
Inteligentni Osebni Pomočnik NOBEN
Velikost 110mm x 85mm
Frekvenčni Razpon 85Hz-20KHz
Sporočilo AUX
Daljinsko Upravljanje No
Material Plastični
Vhodna Moč(W) 25 W
Omara Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Teža 380g
Paket 1 par zvočnikov (v Škatlah)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni