Analni Čep,butt Plug,erotično,Analni čep ,analni Igrače,anal Kroglice,analni Vibrator ,Daljinski upravljalnik Prostate Massager Vibrator,analni Dildo

Nov izdelek

€16.67

€33.33

-49 %

Na zalogi

Oznake:

analni noge rep, mod, prostate massager, najnovejše prostate masaža naprave, butt plug, big masaža prostate, sex igrače rit razširite, analni, massag prostate, vibratorji prostat, butt plug daljavo

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan. (Prosim, ne vas prosimo, da dajejo slab pregled ali nevtralen komentar, se prosimo obrnite na službo v času, prepričani smo, da je izmenjava boste dosegli boljše rezultate.Hvala)

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo.

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, komunikacija je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Material Medicinski silikon + non-toksične ABS
Blagovna Znamka YEAIN
Hrup Manj kot 43 decibelih
Nepremočljiva ravni ipx7 nepremočljiva
Napajanje USB magnetni polnjenje
Trajanje 2 uri
Velikost 8.1in*2.56in
Paket Zasebnost paket
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Vibracije Način 9 načini vibracij
Značilnosti Izdelka Prostate massager + analni čep
Številka Modela ht380

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni