Caribbean Pirate Odraslih Moških Grand Dediščine Zbirka Deluxe kostum Jack Sparrow luksuzni set za otrok

Nov izdelek

€41.43

€46.04

-10 %

Na zalogi

Oznake:

etsy pirat noša, kapitan jack sparrow, costum, dodatek pirat, ahegao pulover, cosplay moški, cosplay kakashi, kapitan jack sparrow kostum, Jack Skellington, dekle otroški kostumi

Izdelek Pogoj : Nova

Dostava Meyhods: Kitajska Post Zrak / EMS

Čas poštnine: 15-26days ( CPAM(BREZPLAČNO) ), 5-13days ( EMS )

Package: kapitan trikotnik KLOBUK + Rdeč Šal + lasulja + brada + bež bombaž pirat majica + sivo telovnik +3 pasu + rdeči trak bombaž pasu + hlače + čevlji zajema

velikost S je primerna for98-109cm

velikost M je primerna za 110-124cm

velikost L primerni za 125-138 cm

O izdelku

Vsi naši izdelki so enake kot kaj fotografije prikazujejo. (Prosimo, sprejmite, da bi bilo manjše razlike zaradi svetlobe na fotografiranje.) Kaj si videl, kaj bi lahko dobili.Če vas skrbi, podrobnosti veliko, prosimo, da preverite naše podrobne fotografije kot pazljivo vstavite, kot je mogoče.Trudimo se, najboljše, da vam ponujajo vse okoli fotografije naših izdelkov.

O Naslov Za Dostavo

Prosimo, preverite, ali naslov, ki ga je dal pri dajanju naročil v Orgon.si je prav.Bomo ladja postavka na naslov v levo Orgon.si.Če se zgodi, da želite spremeniti naslov, prosim napišite v Orgon.si da bi beležko.

O Paket

Vse naše izdelke, bi bilo treba preučiti, preden odpremo in bi bilo dobro, pakirane v primeru, da bi bila poškodovana v ladijski promet.

O Načine pošiljanja in Dostave Dni

Po prejemu vašega naročila, bi se dogovorite za pošiljko v roku 7 dni.Če želite, nas, da ladja po Kitajskem Post Air Mail , da bi potrebovali več časa, da pridejo.To je približno 15 do 30 dni. (Opozorilo: Turčija in Brazilija kupce prosimo, da ne izberejo to metodo, saj lahko ne pridejo v Turčija in Brazilija.) Če bi želeli, da bi dobili postavka hitreje, lahko izberete, DHL ali EMS.Vzemite ZDA kot primer, zato bi potrebovali približno 5 do 7 dni, da pridejo z EMS in 3 do 5 dni po DHL.Če bi želeli, da bi spremljali vaše naročilo, greš lahko v podrobnosti naročila ali E-pošte, nas za ch ecking.Ko smo ladjo iz parcelo, ladjar kontrole med parcelo za odpremo.Zato prosim, počakajte za parcelo, da pridejo.Če to traja dlje, kot ste pričakovali, prosimo, povejte nam in mi bi se preverjanje in pohiti shipping company.

O Povratne Informacije

Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Ko ste prejeli izdelek od nas, mi bi cenil, če si pusti pozitivne povratne informacije (5 zvezdic) v naši trgovini.Vendar, če niste zadovoljni z našim izdelkom, lahko vizitke z nami prvič pred odhodom povratne informacije.Mi bi cenil, če si ne pusti negativne povratne informacije, ne da bi nam povedal.Mi bi poskušali naše najboljše, da bi rešitev, ko si rekel, da je kupovanje ni tako dobra, kot je pričakovano.Komunikacija je zelo pomembna.Lahko bi nam kažejo pozitivne povratne informacije, ki ste jih naredili do nas

ko bi radi za kraj več naročil z nami.Mi bi vam popust na izdelke v prihodnjih naročil.

Glede Vračil Izdelka

1.I f vrača nastane, ko je problem v naš izdelek, smo bi plačati poštnine.Vendar bi potrebovali vašo pomoč, ki nam ponujajo fotografije za nas, če vemo, da so izdelki slabe kakovosti.

2. Če se vračajo in je povzročila le, ko kupci niso zadovoljni z stilov in barv ali kateri koli drug razlog, da je ne glede na kakovost, kupci morajo nositi stroške pomorskega prometa.

Prosimo, da nas obvesti, preden pošlje nazaj izdelkov, tako da bomo lahko prejeli izdelek brez težav.Prosimo, uporabite polje za pakiranje izdelka, tako da to ne bo poškodovana, medtem ko dostava.In prosim, ne razumem, da ne bomo povračilo, ko bomo prejeli izdelek nazaj.In ne moremo vračilo, če izdelek je slabo za preprodaja.

Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga.Mi bi poskušali naši moči, da vam ponudimo naše najboljše storitve in najboljših izdelkov.

Postavka Vrsta Kompleti
Material Poliester
Posebno Uporabo Kostumi
Vir Tip anime
Znaki Jekyll .. Hyde
Ime Oddelka Za odrasle
Sestavine Telovnik
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka vila sanjač
Spol Unisex

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni