Smart 3-hitrost Hlajenje USB klimatska Naprava Obleko Z Ventilatorjem UV Zaščito Nositi Splash-proof Ribolov Obleko Poletje Hlajenje Oblačila, ki

Nov izdelek

€18.25

€22.81

-19 %

Na zalogi

Oznake:

spair ribolov obleko, mens dež obleko, ribolov prsih nepremočljiva, klimatizirani oblačila tehnologije, oblačila za ribiško poletje, klimatske naprave oblačila, jopič rami, folije proti splash, dihanje nepremočljiva, jakna ženska

Značilnosti:

1. Z uporabo USB napajanje vmesnik za napajanje kadarkoli, tri-hitrost hitrost uredbe zanke za dovod zraka.Prilagodite glede na vaše potrebe, udoben in hiter.

2. Tkanine sprejme inovativne tehnologije, tesno prevlečeni z nano zaščitni faktor, učinkovito blokira 99% uv žarki, učinkovito zaščito vaše kože pred sončnimi opeklinami.

3. Tkanine uporablja novo nano-hidrofobne snovi, vodoodbojen, vlage in dihanje učinek, ki lahko vas sveže in udobno v vroče poletje.

4. Ventilator hrupa je majhna.Njena življenjska doba je do 6000 ur, in polnjenje se lahko uporablja za 10 ur z nizko prestavi.Vzdržljivost je močan, teža je zelo lahka, in je enostaven za prevoz.

5. Ta izdelek je primeren za kampiranje na prostem, plezanje, kolesarjenje in druge zunanjo uporabo in se lahko uporablja tudi na domu, itd.

Specifikacija:

Uporablja spol: nevtralen / moški in ženski spol

Primerno starost: izobraževanje odraslih

Primeren za dve osebi sezona: pomlad, poletje

Tkanina: najlon

vzorec: plain

Ali Hooded: hooded

barva: siva

Velikost: XL, 2XL, 3XL, 4XL

Nazivna napetost: 5V

Napajanje: način polnjenja zaklad

Seznam:

Klimatske naprave storitve*1

Ventilator*2

Kabel Usb*1

Material Najlon
Obloge Materiala Najlon
Vrste Vrhnjih Oblačil Jakne
Tehnologija Materiala NOBEN
Spol Moški & Ženske
Zunanjo Jakno Tip Nedelja Zaščitna
Teža 235g
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Šport Tip Kampiranje In Pohodništvo
Funkcija Quick Dry

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni