Metatarzalnem Rokav Blazine-2-Par Žogo Stopala Blazine in 1-Par Prednjih nog Gel Blazina za Metatarsalgia,Mehurji,Callus,Neuroma,Di

Nov izdelek

€6.24

€7.80

-19 %

Na zalogi

Oznake:

blister obliž, vložek metatarzalnem moški, koruza mat, big gel žogo pero, čevelj vložek metatarzalnem, callus nalepka, metatarzalnem ortopedije vložek, najlon gel žogo, vložki metatarzalnem, velika gel žogo

Metatarzalnem Rokav Blazine-2-Par Žogo Stopala Podporo Blazine lajšanje bolečine in pritisk, povezane z Metatarsalgia, tendinitis, Marthritis, sladkorno bolezen in različne nog težave.

EFRAPID In Hitro STOPALA LAJŠANJE BOLEČIN - Prednjih nog, Blazine, blazinice Stopala Podpira sta učinkovita za lajšanje Metatarsalgia,Mortons,Neuroma,Calluses,Blister,Sesamoiditis,kurja očesa,Bunion,Stopala Bolečine in zagotoviti podporo za žogo stopala, ko neprijetno nositi čevlje!Žogo Stopala Podporo Blazine lajšanje bolečine in pritisk, povezane z Metatarsalgia, tendinitis, Marthritis, sladkorno bolezen in različne nog težave.

NON-SLIP - Teh žogo stopala blazine ne potisnite čez stopala in okrog stranic noge ima peš v mesto in preprečuje drgnjenje in drsna notranja nogavice in čevlji.V metatarzalnem rokav blazine bo ostal v mestu, ves dan.Vsak korak, ki ga sprejme z zaupanjem in udobje, ko nosite to metatarzalnem blazine za ženske.

3 PARI (2 KOSA metatarzalnem blazine in 1 par gel blazine) VALUE PACK-žogo stopala blazine so primerne za usnje, usnjeni čevlji, visoke pete, platno čevlji, športna obutev, itd.Fit vsak nog oddelek obutev ( visoke pete, stanovanja, črpalk in čevlji itd.) in novi čevlji ali malo večje čevlje, za moške & ženske.

Unisex Primerna IN ENA VELIKOST USTREZA VEČINI - Te blazinice najbolj noge velikosti in lahko dajo v večini velikost čevlji; Metatarzalnem Žogo Stopala blazine prihranite denar, ker so mogoče oprati in ponovno uporabiti.Preprosto ročno pranje z nežnim milom in toplo vodo in postaviti na ravno, da se posuši.

VISOKA KAKOVOST-Mehko Metatarzalnem Gel Rokavi so izdelani iz ekstra stretchy in visoke kakovosti, trpežne eko materiala za najboljše udobje in optimalno oblazinjenje vaših nog zmanjšanje bolečine in dajanje v najem vi svobodno hoditi.

Barva: bela barva kože

Material: silikon

Velikost: 9 gel blazinicami. 9 * 0.54 * 0.25 cm, kosti pad: 7.5 * 10 * 1cm

Vsebina Paketa:

2 * par kosti pad

1 * par gel blazinico

Nasveti: Če je vaš gel blazine slip in kup, poskusite nošenje podesan vgradnjo nogavice, da pomagajo ohraniti jih v mestu.

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Postavka Vrsta Vložki
Vložek Višina ≤1 cm
Številka Modela Vložek
Blagovna Znamka otoških
Vzorec Tipa Trdna
Material Poliester
Spol ŽENSKE
3 PARI (2 KOSA metatarzalnem blazine in 1 Če vaše gel blazine slip in kup, poskusite nošenje podesan vgradnjo nogavice
Poreklo CN(Izvora)
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Funkcija Lahka teža

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni